31 Δεκεμβρίου, 2014

ΤΑ... ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ

 

Οι εκλογές θα βοηθήσουν πολύ την κοινωνία να κατασταλάξει για τη μορφή που πρέπει να λάβει το κράτος και την πορεία που ενδείκνυται να ακολουθήσει η χώρα μας. Όλα τα ερωτήματα, τα διλήμματα, οι μικρο-λεπτομέρειες, οι διαφωνίες και οι ελιγμοί θα καταλήξουν στο... διά ταύτα. Στην κάλπη, με ένα ψηφοδέλτιο, θα δοθεί συνολική απάντηση στα πιεστικά ερωτήματα της Ιστορίας. Αυτό από κάθε άποψη είναι θετικό. Όλα θα γίνουν ενσυνείδητα και με ελευθερία επιλογής.

Επίσης, οι συνέπειες των εκλογών θα αποδειχθούν καλές και για την παράταξη, η οποία αυθεντικά εκφράζεται από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Ανεξαρτήτως αποτελέσματος της εκλογικής αναμέτρησης, θα αποκτήσει σαφή και ηχηρή φωνή ο κόσμος της εργασίας, της δημιουργίας, η μεσαία τάξη και οι άνθρωποι που πιστεύουν στις παραδοσιακές αξίες και στήριζαν παραδοσιακά τη
Ν.Δ.

Η πικρή αλήθεια είναι ότι το κόμμα πρέπει να αποκτήσει ξανά την τιμή που είχε χάσει κατά το διάστημα της ενσωμάτωσής του στο τοξικό νεφέλωμα των μνημονιακών δυνάμεων. Αρκετές εκ των πρωτοβουλιών του ως κυβερνητικός εταίρος έρχονταν σε πλήρη αντίθεση με τις καταστατικές αρχές και τις αξίες που πρεσβεύει η Νέα Δημοκρατία.

Δεν είναι δείγμα «δεξιάς» πολιτικής η υπερφορολόγηση των πολιτών και η εξουθένωση της ραχοκοκαλιάς της κοινωνίας μέσω της σταδιακής δήμευσης της περιουσίας της. Ο φιλελευθερισμός δεν συμβαδίζει με τους... σοβιετικών διαστάσεων φόρους.

Δεν ταιριάζει στη
Ν.Δ., το κόμμα των Ελλήνων που έχτισαν ό,τι έχει απομείνει όρθιο στην πατρίδα μας, να συγκυβερνά με το ολέθριο ΠΑΣΟΚ, το οποίο γκρέμισε θεσμούς, πολιτισμό και οικονομία. Ο μέσος εκλογέας που στήριζε τη Ν.Δ. απορρίπτει δίχως δεύτερη κουβέντα πολιτικές συνάφειες με ολετήρες όπως ο Βαγγέλης Βενιζέλος.

Οι κεντροδεξιοί πιστεύουν στην πατρίδα, στην εθνική ανεξαρτησία, στην Ορθοδοξία μας. Απεχθάνονται την ξενοκρατία του Μνημονίου και πόρρω απέχουν από τις αθεϊστικές και κοσμοπολίτικες ιδεοληψίες της Αριστεράς και της Νέας Τάξης. Καιρός για το κόμμα να ξαναβρεί τον εαυτό του.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: