23 Δεκεμβρίου, 2014

168 «ΣΤ.ΔΗΜΑΣ» ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΠΤΔ

 

Με 8 περισσότερες ψήφους για τον Σταύρο Δήμα ολοκληρώθηκε η δεύτερη ψηφοφορία για την εκλογή ΠτΔ, η οποία διεξήχθη στον απόηχο της υπόθεσης Χαϊκάλη αλλά και της πρότασης του Πρωθυπουργού για συναίνεση και εκλογές στο τέλος του 2015.

Το αποτέλεσμα επιβεβαίωσε το καλύτερο δυνατό σενάριο για την κυβερνητική πλειοψηφία, βάσει των δεδομένων που είχαν διαμορφωθεί. Ποιοι βουλευτές άλλαξαν το άθροισμα της πρώτης ψηφοφορίας.

Ποιοι έδωσαν τις οκτώ επιπλέον ψήφους

Η υποψηφιότητα του Σταύρου Δήμα συγκέντρωσε οκτώ επιπλέον ψήφους σε σχέση με την πρώτη ψηφοφορία. Συγκεκριμένα, Σταύρο Δήμα ψήφισαν τέσσερις ανεξάρτητοι βουλευτές που απουσίαζαν την περασμένη Πέμπτη και ακόμη τέσσερις - επίσης ανεξάρτητοι βουλευτές - που άλλαξαν στάση σήμερα.

Οι βουλευτές που απουσίαζαν στην πρώτη ψηφοφορία και ψήφισαν σήμερα Σταύρο Δήμα είναι οι: Στάθης Μπούκουρας, Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος, Γιώργος Κασαπίδης και Κώστας Γιοβανόπουλος. Οι βουλευτές που άλλαξαν στάση σε σχέση με την πρώτη ψηφοφορία είναι οι: Παναγιώτης Μελάς, Βασίλης Οικονόμου, Μίκα Ιατρίδη και Γιάννης Κουράκος. 

Παρών: 131
Απουσία: 1
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: