01 Αυγούστου, 2014

ΤΟ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΕΚΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

 

Εχθές είχαμε αναρτήσει ενυπόγραφο κείμενο των ως άνω Μητροπολιτών, διαβάστε εδώ μέσω του οποίου επιθυμούν την ίδρυση Τμήματος Ισλαμικών Σπουδών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Αυτή η επιθυμία τους όμως είναι προσωπική και όχι Συνοδική.

Επανερχόμεθα όμως στο θέμα σήμερα επειδή κάποιοι βιαστικοί και επιπόλαιοι μπλογκερίστες εμπλέκουν και το όνομα του Αρχιεπισκόπου, ότι είναι γνώστης των γραφομένων της επιστολής των τεσσάρων Μητροπολιτών, τους θυμίζουμε πως ο Μακαριώτατος στην Συνέντευξη που παραχώρησε στον Δημοσιογράφο κ. Γιώργο Παπαδάκη στις 25/6/2014 δείτε την Συνέντευξη εδώ, άλλα έχει πει:

Να δώσουμε χώρο στο Σχιστό ως Εκκλησία για να γίνει το Κοιμητήριο για τους Αλλόθρησκους (Μουσουλμάνους), όπως επίσης η Εκκλησία είχε συγκατατεθεί και για το Τζαμί. Σήμερα όμως είμαι πολύ επιφυλακτικός με αυτά που γίνονται στην Συρία, αλλά το συζητώ δεν το έχω απορρίψει. Σε ότι αφορά την ίδρυση Τμήματος Ισλαμικών Σπουδών, το πρόβλημά μου είναι ποιοι και τι θα διδάσκουν σε αυτές τις Σχολές.

Γι’ αυτό καλόν είναι οι όποιοι βιαστικοί μπλοκερίστες, να μην προτρέχουν αλλά να ανατρέχουν στο Αρχείο τους και ύστερα να αναρτούν το οτιδήποτε βασιζόμενοι πάντοτε στην αλήθεια και όχι σε κατασκευάσματα της φαντασίας τους.  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: