12 Ιουλίου, 2014

Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

 

Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Κ.κ. Ιερώνυμος επισκέφθηκε την Πέμπτη τις κατασκηνωτικές εγκαταστάσεις της Ι. Αρχιεπισκοπής, οι οποίες αυτή την περίοδο φιλοξενούν αγόρια του Δημοτικού σχολείου. Ο Μακαριώτατος έγινε δεκτός με χαρά από τον Αρχηγό, τα Στελέχη και τα παιδιά της κατασκήνωσης, συνομίλησε μαζί τους και τούς ευχήθηκε για το υπόλοιπο της κατασκηνωτικής περιόδου. Τα παιδιά παρουσίασαν στον Μακαριώτατο ύμνους, τραγούδια και παιχνίδια, που έμαθαν στην κατασκήνωση.


 Στη Θ. Λειτουργία… Και στο επισκεπτήριο…

Το πρωί της Κυριακής 6 Ιουλίου τα παιδιά της Β΄ κατασκηνωτικής περιόδου (αγόρια Δημοτικού) συμμετείχαν στη Θεία Λειτουργία, η οποία ετελέσθη στο Παρεκκλήσιο των κατασκηνωτικών εγκαταστάσεων, το οποίο τιμάται στη μνήμη του Αγίου Νεομάρτυρος Μιχαήλ του Μπακνανά. Το απόγευμα πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο επισκεπτήριο για τους γονείς των παιδιών, όπου οι κατασκηνωτές παρουσίασαν ένα όμορφο πρόγραμμα στην εορταστική εκδήλωση, που έλαβε χώρα στο αμφιθέατρο της κατασκήνωσης.

 
  
Αγώνες κολύμβησης στην κατασκήνωση…

Αγώνες κολύμβησης διεξήχθησαν για τα παιδιά της Β΄ κατασκηνωτικής περιόδου της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών (αγόρια Δημοτικού), ξεχωριστά για κάθε ηλικία ανάμεσα στα παιδιά που συμμετέχουν σε αυτήν.
 

Το βράδυ ακολούθησαν και αγώνες… βαρκαδρομίας, που συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον αλλά και τα έντονα επιφωνήματα των παιδιών. Όμορφες μέρες… Κατασκηνωτικές… Στην αγκαλιά της Εκκλησίας… Με αληθινή χαρά και απροσποίητα χαμόγελα…

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: