11 Μαΐου, 2014

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟ "THE VOICE" ΓΙΑ ΤΗΝ "ΑΠΟΣΤΟΛΗ" ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

 
Συναυλία τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για τους σκοπούς και το έργο του φιλανθρωπικού οργανισμού της Αρχιεπισκοπής "Αποστολή" θα δοθεί στις 3 Ιουλίου στο Ολυμπιακό Στάδιο από τους καλλιτέχνες της κριτικής επιτροπής του τηλεπαιχνιδιού "the voice". Η Δέσποινα Βανδή, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Μιχάλης Κουϊνέλης και ο Αντώνης Ρέμος επισκέφθηκαν τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, για να δηλώσουν τη συμπαράσταση τους στο φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο της Εκκλησίας συνοδευόμενοι από τον Γενικό Διευθυντή της "Αποστολής" κ. Κωνσταντίνο Δήμτσα.   
 
Ο Αρχιεπίσκοπος ευχήθηκε υγεία, δύναμη και επιτυχία στους καλλιτέχνες, "ώστε η εκδήλωση να είναι ολοκληρωμένη και να φέρει τα ανάλογα αποτελέσματα. Πρόκειται για έναν ύμνο αγάπης". Η Δέσποινα Βανδή Βανδή τόνισε πως "είναι πολύ σημαντικό να ενώνονται σε μία φωνή άνθρωποι που μπορούν να προσφέρουν. Μέσα από το the voice γινόμαστε μια φωνή προσφοράς και αγάπης. Χάρηκα από την πρώτη στιγμή που μου ζητήθηκε να συμμετάσχω σε ένα τόσο όμορφο και σημαντικό έργο. Προσφέρουμε βοήθεια σε ανθρώπους που μας χρειάζονται και είμαστε εκεί. 
 
Ο πατέρας μου συνήθιζε να μου λέει "ο Θεός να δίνει σε σένα και εσύ στον κόσμο". Δεν το έχω ξεχάσει ποτέ αυτό. Είναι αρχή της ζωής μου και το εφαρμόζω. Σε αυτήν την συναυλία πέρα από το ότι θα περάσει πολύ ωραία ο κόσμος, το σημαντικότερο είναι το νόημα της αγάπης, το ότι βοηθάμε συνανθρώπους". Η Μελίνα Ασλανίδου εκφράζοντας τη συγκίνηση και την αγάπη της επεσήμανε πως "όση αγάπη έχουμε πάρει θέλουμε να τη διοχετεύσουμε πίσω με όποιον τρόπο μπορούμε. Έτσι αισθανόμαστε χρήσιμοι στην κοινωνία. Κάνουμε κάτι καλό και απαλύνεται και γεμίζει η ψυχή μας". 
 
Ο Μιχάλης Κουϊνέλης αναφέρθηκε στις δυσκολίες της εποχής λόγω της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης και υπογράμμισε πως "σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που περνάμε είναι καλό ο καθένας να βοηθάει όπως μπορεί. Χαίρομαι που είμαι μέρος αυτής της προσπάθειας και ελπίζω να βοηθήσουμε όσο γίνεται περισσότερο κόσμο". Ο Αντώνης Ρέμος ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο και τους συναδέλφους του για την διοργάνωση αυτή, αλλά και όλους αυτούς που θα αναλάβουν την διεκπεραίωση αυτής της βραδιάς "την έκρηξη αγάπης", όπως χαρακτηριστικά είπε και πρόσθεσε πως "θέλουμε να είναι μεγάλη η προσέλευση του κόσμου, για να είναι μεγάλη και η αγάπη που θα δώσουμε πίσω σε αυτούς που έχουν ανάγκη. Θα είμαστε εκεί με πολλές εκπλήξεις από το the voice. Θα είναι πραγματικά μια μοναδική βραδιά".  
 
Οι καλλιτέχνες ενδιαφέρθηκαν για το φιλανθρωπικό έργο της Εκκλησίας και ο Αρχιεπίσκοπος τόνισε πως "η Εκκλησία είναι ένα μέσο που βοηθάει όποιον έχει ανάγκη, η βοήθεια, όμως, προέρχεται από όλους εσάς, από τον λαό αυτού του τόπου". 






Δεν υπάρχουν σχόλια: