08 Μαρτίου, 2014

ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ!!!

 

Αφορμή γι’ αυτή την ανάρτηση στάθηκε η παραπληροφόρηση κάποιων υποτιθέμενων αντικειμενικών Εκκλησιαστικών Πρακτορείων και Εφημερίδων, όπου μετά την δημοσίευση ανυπόστατων ειδήσεων σχετικά με την Σύναξη των Προκαθημένων στο Φανάρι, κάποιες κασσάνδρες των Αθηνών με την σειρά τους ομίλησαν:

α)περί της ρήξεως Μόσχας - Αθηνών,

β)περί αντιποίνων του Πατριάρχου Μόσχας προς τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και τέλος

γ) έφτασαν στο σημείο να γράψουν και για  «Εκκλησιαστικές Κυρώσεις» εκ μέρους του Αρχιεπισκόπου προς τον Ρωσίας. Και όλα αυτά γιατί;

Διότι ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος δεν θα επισκεφθεί  την Μόσχα λόγω του βεβαρυμμένου προγράμματός του, όπως έχει ανακοινωθεί επίσημα από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, άρα ας μην ανησυχούν κάποιοι για τυχόν εκκλησιαστικά εγκεφαλικά.

Καλόν είναι όμως όσοι ασχολούνται με την δημοσιογραφία έγκυρα και σοβαρά τα Πρακτορεία τους πρέπει να σέβονται τον αναγνώστη που ενημερώνουν είτε έντυπα είτε ηλεκτρονικά, να ενημερώνονται πρώτα σωστά και κατόπιν εμπεριστατωμένα να διατυπώνουν την άποψή τους, διότι η δημοσιογραφία διέπεται από κανόνες και δεοντολογία που οφείλουν να τηρούν αυτοί που ασχολούνται με αυτό το λειτούργημα.

Π. ΒΟΙΩΤΟΣ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: