07 Ιανουαρίου, 2013

ΣΥΝΕΡΧΕΤΑΙ Η ΔΙΣ


Συνέρχεται, αύριο Τρίτη 8 έως και την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013, η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, της 156ης Συνοδικής  Περιόδου, για να ασχοληθεί με θέματα της  Ημερησίας Διατάξεως.

Εκ της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος

† ΜΝΗΜΗ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ( 7 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ )


Ο Τίμιος Πρόδρομος είναι το πρόσωπον εκείνο, το οποίον εγκωμίασε ο Χριστός περισσότερο από κάθε άλλον άνθρωπο. “Μείζων εν γεννητοίς γυναικών προφήτης Ιωάννου του Βαπτιστού ουδείς εστι” (Λουκ. ζ' 28). Είναι ο μεγαλύτερος των Προφητών, όχι ως προς την ηλικία, αφού έζησε μόνον τριάντα χρόνια, αλλά ως προς την χάρη και την δόξα, γιατί αξιώθηκε όχι μόνον να ιδή, αλλά και να βαπτίση “τον κηρυττόμενον” Μεσσία. Στην συνέχεια όμως ο Χριστός τόνισε ότι ο μικρότερος στην Βασιλεία των Ουρανών είναι μεγαλύτερος από τον άγιο Ιωάννη τον Πρόδρομο. Και το είπε αυτό, σύμφωνα με την ερμηνεία του ιερού Χρυσοστόμου, για να μη παρασυρθούν οι όχλοι από την υπερβολή των επαίνων και θεωρήσουν τον Ιωάννη ανώτερον από τον Θεάνθρωπο Χριστό. Αλλά και σύμφωνα με μια άλλη ερμηνεία, του εκκλησιαστικού Συγγραφέως του 4ου μ.Χ. αιώνος Διδύμου του Τυφλού, ο μικρότερος από τους Αγίους Αποστόλους, ο άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος, είναι μεγαλύτερος του Προδρόμου, αφού οι Απόστολοι είναι ανώτεροι από τους Προφήτας.

Είναι γέννημα στείρας γυναικός και καρπός προσευχής. Από έμβρυο έξι μηνών στην μήτρα της Ελισάβετ έλαβε την χάρη του Αγίου Πνεύματος και σκίρτησε όταν η Παναγία συνάντησε την μητέρα του και με το στόμα της προφήτευσε και ονόμασε την Μαρία Μητέρα του Θεού. Το όνομα Ιωάννης, που έλαβε, ήταν και αυτό δώρο του Θεού, όπως και ο ίδιος. Η ασκητική του ζωή σκανδάλισε πολλούς από τους συγχρόνους του, που δεν μπορούσαν να αντιληφθούν τον αγγελικό τρόπο της ζωής του, και τον κατηγορούσαν ότι είναι δαιμονισμένος. Βέβαια, το γεγονός αυτό, δηλαδή το να κατηγορούν οι άνθρωποι κάποιον συνάνθρωπό τους, επειδή θέλει να ζήση όχι όπως εκείνοι, αλλά με διαφορετικό τρόπο, συνέβαινε και σε άλλες εποχές, όπως συμβαίνει και στις ημέρες μας, αφού και σήμερα υπάρχουν πολλοί που κατηγορούν αυτό που δεν μπορούν να καταλάβουν με την δική τους λογική.

Εκτός όμως από το καταλαβαίνω υπάρχει και το αισθάνομαι. Δηλαδή, πέρα από την λογική υπάρχει και η καρδιά, που όταν μεθά από το δυνατό κρασί της άκτιστης χάρης του Αγίου Πνεύματος, απαρνείται όλες τις ψευτοχαρές της εφήμερης αυτής ζωής. Αυτή την μέθη οι άγιοι Πατέρες την ονομάζουν νηφάλια. Όταν κάποιος γευτή την αγάπη του Θεού, τότε περιφρονεί όλες τις άλλες αγάπες, προς τα υλικά πράγματα εννοείται, γιατί τις βρίσκει ψεύτικες.

Ο Τίμιος Πρόδρομος προετοίμασε τους ανθρώπους να δεχθούν τον Χριστό. Το κήρυγμά του ήταν κήρυγμα μετανοίας. Ο λόγος του ήταν γεμάτος ανδρεία και δύναμη. Δεν δείλιασε και δεν δίστασε να τα βάλη με το κατεστημένο της εποχής του. Ήλεγξε την παρανομία του βασιληά Ηρώδη. Αλλά και τους Φαρισαίους, που καταδυνάστευαν τον λαό φορτώνοντάς τον φορτία βαρειά και δυσβάστακτα, τους αποκάλεσε φίδια και γεννήματα εχιδνών. Προπορεύθηκε του Χριστού και στον άδη και μάλιστα με χαρά, όπως ψάλλουμε στο Απολυτίκιό του, για να κηρύξη στους απ’ αιώνος θανόντας “Θεόν φανερωθέντα εν σαρκί”. Στην συνέχεια, θα τονίσουμε τρία σημεία, λαμβάνοντας αφορμή από τα γεγονότα της ζωής του, αλλά και από τον βίο και την πολιτεία του.

Πρώτον, ότι κατηγορήθηκε ως δαιμονισμένος γιατί η ζωή του, που την είχε αφιερώσει στον Θεό, ήταν διαφορετική από εκείνη των πολλών. Δεν έμενε στην πόλη, αλλά έφυγε στην έρημο, όπου ζούσε ασκητικά. Δεν έτρωγε φαγητό, αλλά τρεφόταν με ακρίδες, δηλαδή με τις τρυφερές άκρες των φυτών, και με μέλι άγριο. Και σήμερα, δυστυχώς, υπάρχει από πολλούς η ίδια αντιμετώπιση, όταν αποφασίση κάποιος, και ιδίως νέος και μορφωμένος, να αφιερωθή στον Χριστό και στην Εκκλησία Του ως Ιερέας ή ως Μοναχός. Και αν δεν τον αποκαλούν δαιμονισμένο, σίγουρα λένε ότι κάτι έπαθε στο μυαλό. Στις περισσότερες περιπτώσεις οι άνθρωποι που αντιτίθενται και προκαλούν πλείστα όσα εμπόδια και δυσκολίες, δεν είναι άθεοι ή άσχετοι με την Εκκλησία, αλλά αντίθετα εκκλησιάζονται και μάλιστα τιμούν τους Αγίους, που ακολούθησαν τον ίδιο δρόμο. Αυτό αν δεν είναι παραλογισμός τότε τί είναι;

Δεύτερον. Αν ήλεγξε την παρανομία του Ηρώδη και την υποκρισία των Φαρισαίων, το έκανε από αγάπη και όχι από εμπάθεια, αφού ήταν απαθής και “πλήρης Πνεύματος Αγίου”. Σκοπός του δεν ήταν η διαπόμπευσή τους, αλλά η διόρθωση και η θεραπεία τους. Σήμερα υπάρχει η νοοτροπία να δικαιολογούμε τα λάθη μας και τα πάθη μας στηρίζοντάς τα αγιογραφικά και αγιολογικά, δηλαδή φέροντας παραδείγματα από την Αγία Γραφή και από την ζωή των Αγίων. Έτσι, πολλοί βρίζουν, συκοφαντούν και σπιλώνουν υπολήψεις τάχα για την δόξα του Θεού. Οι Άγιοι, όταν αναγκάζονταν να ελέγξουν, το έκαναν με πόνο, αγάπη και πολλή προσευχή για τα συγκεκριμένα πρόσωπα και αφού είχαν εξαντλήσει κάθε άλλο μέσο.

Τρίτον. Τα γεγονότα της ζωής του, ο Τίμιος Πρόδρομος, ευχάριστα και οδυνηρά, τα θεωρούσε ότι προέρχονται κατ’ ευθείαν από τον Θεό, αφού χωρίς την θέλησή Του τίποτα δεν μπορεί να συμβή. Και πράγματι, όχι μόνον η γέννηση και τα άλλα περιστατικά της ζωής του έγιναν επειδή το θέλησε ο Θεός, αλλά και αυτός ο θάνατός του έγινε θεϊκή Οικονομία, για να κηρύξη και “τοίς εν άδη”. Το ίδιο συμβαίνει και με κάθε έναν από εμάς. Ο Θεός μας γνωρίζει πριν ακόμα γεννηθούμε, αφού αυτός είναι η αιτία της δημιουργίας μας.Μας αγαπά περισσότερο από ό,τι νομίζουμε και φροντίζει για τον καθένα μας ξεχωριστά. Τίποτε από όσα συμβαίνουν στην ζωή μας δεν είναι τυχαίο. 

Τις αποτυχίες, τις αναποδιές και τις πιο οδυνηρές ακόμη ασθένειες τις επιτρέπει ο Θεός από αγάπη, γιατί όταν αντιμετωπισθούν σωστά μπορούν να αποδειχθούν ως οι μεγαλύτερες ευλογίες. Πόσοι δεν μετενόησαν και έγιναν πραγματικοί άνθρωποι μετά από μια δύσκολη περιπέτεια ή μια βαρειά αρρώστεια; Η εμπιστοσύνη στην αγάπη και την πρόνοια του Θεού αποτελεί το πιο σταθερό στήριγμα και στις μεγαλύτερες αναποδιές. Διώχνει τις ανασφάλειες και το άγχος και μας θέτει στην σωστή προοπτική για την ψύχραιμη και σωστή αντιμετώπιση και των πιο δύσκολων προβλημάτων.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ελλάδα

Την Τετάρτη καλούνται να καταθέσουν για τη λίστα Λαγκάρντ οι πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ, Γ.Διώτης και Γ.Καπελέρης, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να έχουν καταθέσει τις εξηγήσεις τους με την ιδιότητα των υπόπτων οι συγγενείς του Γ. Παπακωνσταντίνου και τέσσερις συνεργάτες του γραφείου του. Οι οικονομικοί εισαγγελείς εξετάζουν το ενδεχόμενο διάπραξης τεσσάρων κακουργημάτων και ενός πλημμελήματος εκ μέρους των συγγενικών προσώπων του Γιώργου Παπακωνσταντίνου.
   
Τα δόντια του δείχνει το τελευταίο 24ωρο ο χειμώνας, με κάθετη πτώση της θερμοκρασίας, χιονοπτώσεις ακόμα και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο, βροχές και καταιγίδες στις νοτιότερες παραθαλάσσιες περιοχές. Κλειστή είναι η λεωφόρος Πάρνηθας από το τελεφερίκ και πάνω λόγω του χιονιού. Το πρωί της Δευτέρας η χαμηλότερη θερμοκρασία στην Αττική ήταν στους -2 βαθμούς Κελσίου στην Τανάγρα, ενώ στους -5 έπεσε ο υδράργυρος σε Φλώρινα και Τρίπολη.
   
Επίθεση...φιλίας στους Γερμανούς επενδυτές σχεδιάζει να κάνει ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη στο Βερολίνο. Ο κ.Σαμαράς θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στο συνέδριο του εκδοτικού ομίλου «Die Welt», ενώ αύριο, Τρίτη θα έχει κατ' ιδίαν συνάντηση με την Άνγκελα Μέρκελ. Στο Μέγαρο Μαξίμου αξιολογούν ως ιδιαίτερα σημαντικό το ταξίδι αυτό όχι μόνο γιατί επιβεβαιώνει τη σχέση εμπιστοσύνης με την Καγκελαρία, αλλά και επειδή προσφέρει τη δυνατότητα στον κ. Σαμαρά να απευθυνθεί και στη γερμανική οικονομική ελίτ.
   
Την υπερασπιστική του γραμμή χτίζει ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου εν όψει της ψηφοφορίας για τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής. Σύμφωνα με τους συνομιλητές του, τονίζει ότι υπάρχουν κι άλλοι που είχαν κίνητρο να παρέμβουν στη λίστα και ο στόχος ήταν «να κρεμάσουν τον ίδιο στα μανταλάκια» για να ξεπλύνουν πάνω του όλες τις αμαρτίες του πολιτικού συστήματος. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, υποστηρίζει ότι δεν γνώριζε πως συγγενικά του πρόσωπα περιλαμβάνονταν στη λίστα, καθώς δεν την είχε δει ολόκληρη.
   
Πρόγραμμα... δωρεάν εργασίας για όλους τους ανέργους προτείνει ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών, Πέτρος Δούκας μέσα από την προσωπική του ιστοσελίδα, παρουσιάζοντας ένα μανιφέστο προτάσεων για την έξοδο της Ελλάδας από την κρίση. «Όλοι οι άνεργοι να κληθούν να δουλέψουν όπου τους χρειάζεται η Πολιτεία» γράφει, τονίζοντας ότι οι επιχειρήσεις είναι καταχρεωμένες και δεν μπορούν να πληρώνουν. «Οι άνεργοι με την εθελοντική εργασία θα ξετριφτούν, θα μπουν σε κάποια δράση, έστω και ταπεινή» αναφέρει.

Κόσμος

 Η νέα επιδείνωση της υγείας του Ούγκο Τσάβες, λίγο μετά την επανεκλογή του στην προεδρία της Βενεζουέλας, και η απουσία του από το Καράκας έχει βυθίσει σε ένα ιδιότυπο πολιτικό κώμα ολόκληρη τη χώρα: Η αντιπολίτευση είναι έτοιμη να καλέσει σε διαδηλώσεις εάν «παραβιαστεί το Σύνταγμα» όσον αφορά την ορκωμοσία του νέου προέδρου, η οποία δεν φαίνεται πως θα γίνει την Πέμπτη, ενώ κατηγορεί το στρατόπεδο του Τσάβες για εσωτερικές διαμάχες για όποιον χρειαστεί ενδεχομένως να «αντικαταστήσει» τον πρόεδρο. Την ίδια στιγμή, οι πολίτες της χώρας κινούνται μεταξύ ανησυχίας για το κενό που μπορεί να αφήσει ο «μύθος» του Τσάβες και των σεναρίων για την κατάστασή του.
   
Οι Βερολινέζοι έχουν αρχίσει πια να το παίρνουν απόφαση: Το νέο υπερ-αεροδρόμιο του Βερολίνου, που βάσει του αρχικού σχεδιασμού θα είχε ήδη αναλάβει εδώ και καιρό το έργο των άλλων αεροδρομίων της πόλης, φαίνεται ότι θα πάρει για πολλοστή φορά νέα αναβολή. Σύμφωνα με συγκλίνουσες αναφορές στα γερμανικά ΜΜΕ, το «Βίλι Μπραντ» ή απλώς BER δεν θα δει αεροπλάνα πριν το 2014...
   
Στα καθήκοντά της επιστρέφει η Χίλαρι Κλίντον, που νοσηλεύτηκε για μερικές ημέρες σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης για θρόμβο σε φλέβα κοντά στον εγκέφαλο. Η υπουργός Εξωτερικών αναμένεται να αποχωρήσει σύντομα από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ για να δώσει τη θέση της στον Τζον Κέρι κατά τη δεύτερη διακυβέρνηση Ομπάμα.
   
Ενώ η Ινδία βράζει από οργή για τον βιασμό και τη δολοφονία της 23χρονης φοιτήτριας από ομάδα ανδρών σε λεωφορείο, η ινδική Δικαιοσύνη κινείται με πρωτόγνωρα γρήγορους -ίσως και βιαστικούς, κατά ορισμένους- ρυθμούς στην υπόθεση, οδηγώντας ήδη τη Δευτέρα τους πέντε κατηγορούμενους ενώπιον του δικαστηρίου. Οργανώσεις ανθρώπινων δικαιωμάτων προειδοποιούν πως η μέχρι τώρα διαδικασία έχει προβλήματα που μπορεί να γίνουν βάση για κακοδικία, δίνοντας αργότερα στους κατηγορούμενους -ακόμη κι αν καταδικαστούν- έρεισμα για έφεση ή και ακύρωση της ποινής τους.
   
Στο «κόκκινο» το πολιτικό θερμόμετρο στην Ιταλία εν όψει των βουλευτικών εκλογών που θα φέρουν αντιμέτωπη την κεντροαριστερά του Πιερ Λουίτζι Μπερσάνι με τον τρίτο πόλο του Μάριο Μόντι και την μπερλουσκονική δεξιά. Η συμμαχία της κεντροαριστεράς προσεγγίζει το 40%, η δεξιά ενισχύεται και μαζί με τη Λέγκα φθάνει το 28%, ο Μόντι και οι κεντρώοι «φρενάρουν» στο 15%, δημοφιλής αλλά με δημοσκοπική πτώση (14%) ο Μπέπε Γκρίλο. Το προβάδισμα της κεντροαριστεράς είναι καθαρό, όμως μπορεί να μην αρκεί. Κλειδί των εξελίξεων η Γερουσία και ο ίδιος ο Προφεσόρε που έχει αρχίσει να προβληματίζει τους Ιταλούς...

Οικονομία

Πλήθος προαπαιτούμενων δράσεων θα πρέπει να υλοποιήσει η Κυβέρνηση έως τις 21 Ιανουαρίου οπότε ο υπουργός Οικονομικών κ. Γ. Στουρνάρας και οι επικεφαλής της τρόικα θα ενημερώσουν το Eurogroup για την πορεία εφαρμογής του νέου Μνημονίου. Στόχος του Γ. Στουρνάρα είναι μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες να είναι όλα έτοιμα ώστε να δοθεί στις 21 Ιανουαρίου το «πράσινο φως» για την εκταμίευση της δόσης των 9,2 δισ. ευρώ. Πάντως, η Κυβέρνηση ήδη συντονίζεται ώστε να επιτευχθούν εγκαίρως όλες οι προαπαιτούμενες δράσεις που θα διασφαλίσουν την καταβολή των επόμενων τριών δόσεων ύψους 18,2 δισ. ευρώ που αναμένει η Ελλάδα έως τα τέλη Μαρτίου.
   
Συνάντηση με τους πρεσβευτές των κρατών-μελών της Ευρωζώνης στους οποίους θα μεταφέρει την αποφασιστικότητα της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου για εξυγίανση του κυπριακού χρηματοπιστωτικού τομέα θα έχει σήμερα Δευτέρα ο Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου κ. Πανίκος Δημητριάδης.
   
Επιταχύνει το Ταμείο Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) τις προετοιμασίες για τις αποκρατικοποιήσεις καθώς στο πρώτο τρίμηνο 2013 πρέπει να προχωρήσουν οι διαγωνισμοί για ΔΕΠΑ, ΔΕΣΦΑ, ΟΠΑΠ και για τα ακίνητα Αφάντου και Κασσιόπης. Μεθαύριο Τετάρτη το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ αναμένεται να εγκρίνει τα τεύχη προκήρυξης για την σύμβαση πώλησης του 33% του ΟΠΑΠ, αλλά και την έναρξη των διαδικασιών για την πώληση του Αστέρα Βουλιαγμένης, καθώς και ζητήματα που άπτονται της πώλησης του ποσοστού του Δημοσίου στη ΔΕΠΑ.

Αθλητισμός

Πράγματα και θαύματα συνέβησαν σήμερα , όπου η Ρεάλ κατάφερε τελικά να νικήσει την Σοσιεδάδ με 4-3 στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» για την 18η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος. Ο Ίκερ Κασίγιας μπήκε «αναγκαστικά» στο ματς μετά την αποβολή του Αντάν, δέχθηκε όμως τρία γκολ και ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν αυτός που «λύτρωσε» τους Μαδριλένους. «Τεσσάρα» από την Μπαρτσελόνα.
    
Νέο ενδιαφέρον παίρνει το πρωτάθλημα της Serie A, μετά τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής. Οι δύο μεγάλες εκπλήξεις έγιναν στο Τορίνο και στην Φλωρεντία, όπου η πρωτοπόρος Γιουβέντους ηττήθηκε από τη Σαμντόρια με 2-1, ενώ στο «Αρτέμιο Φράνκι» η Πεσκάρα έκανε το «μπαμ» και πέρασε με 2-0 επί της Φιορεντίνα.
   
Ο Πίνο πραγματοποίησε εντυπωσιακό ντεμπούτο στο ματς του Ολυμπιακού με τη Βέροια, αναδείχθηκε MVP στο ματς με την Βέροια, ευχαρίστησε τους φιλάθλους και τους συμπαίκτες του για την υποδοχή που του επιφύλαξαν και υποσχέθηκε να την ανταποδώσει μέσα στο γήπεδο. Ζαρντίμ: «Ο Πίνο μπορεί να κάνει τη διαφορά». Σε εξετάσεις στον καρπό υπεβλήθη ο Κολομβιανός.







ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ: ΤΟ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ;


Η λαθρομετανάστευση είναι επινόηση της παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης. Η λαθρομετανάστευση έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πιο επικίνδυνα εθνικά μας θέματα, αφού με αυτή θα γίνει η νέα άλωση της πατρίδας μας. Πρόκειται για εισβολή εχθρών στη χώρα μας.

Θα προσπαθήσουμε εδώ να αναλύσουμε το φαινόμενο αυτό με απλή γλώσσα. Υπενθυμίζω ότι σήμερα τελούμε υπό Γερμανική διοίκηση & κατοχή. Η ανωτάτη πολιτική ηγεσία της χώρας είναι για τους τύπους και μόνο. O Aρχηγός του Κράτους & Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι ανύπαρκτος, δεν ενδιαφέρεται για τα εθνικά μας θέματα που βράζουν.

Τον ακούσατε ποτέ να απαντά στις υπερφίαλες αξιώσεις των γειτόνων μας, για την Ελληνική εθνική κυριαρχία;;; (Βλέπε δηλώσεις της κυρίας Μπενάκη, πρώην προέδρου της Βουλής.) Ο Πρωθυπουργός, και η τρικομματική Κυβέρνηση, είναι όλοι τους εκπρόσωποι της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, και τηρούν σιγήν ιχθύος, ενώ οι γείτονες ζητούν επιτακτικά κομμάτια της Ελλάδος. (βλέπε δηλώσεις Ερντογάν, Γκρούεφσκι, Μπερίσα, Νταβούτογλου).

Διοικούμεθα από τα Μνημόνια που υπέγραψαν οι δοσίλογοι πολιτικοί.

Διοικούμεθα από τους Γερμανούς κ.κ. Ράϊχενμπαχ σαν κυβέρνηση, και

Φούχτελο στη τοπική αυτοδιοίκηση.

Η σκιώδης κυβέρνηση της τρικομματικής συμμαχίας τηρεί άκρα του τάφου σιωπή γύρω από το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, όπως κάνει για όλα τα εθνικά μας θέματα. Ακόμη και στις εκάστοτε προεκλογικές περιόδους αποφεύγουν να ενημερώσουν το Λαό, γύρω από αυτό το φλέγον εθνικό θέμα, και εκφέρουν αερολογίες, «περί ανέμων και υδάτων», διότι έτσι έχουν διαταχθεί να πράξουν από τα αφεντικά τους της Ν.Τ.Π. Αναφορικά με τη λαθρομετανάστευση οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες βρήκαν τον τρόπο να πλήξουν τη χώρα μας.

Το πρόβλημα αυτό δεν θα υπήρχε για τη χώρα μας, εάν οι δοσίλογοι πολιτικοί είχαν αντισταθεί στα σχέδια των Κοσμοκρατόρων, και είχαν ενημερώσει το λαό, αλλά σαν δοσίλογοι που είναι συνεργάζονται με τον εχθρό του Ελληνισμού, τη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία. (Βλέπε δηλώσεις Jeffrey, «Χρειαζόμαστε μια παγκόσμια κυβέρνηση».) Οι πολιτικοί μας δυστυχώς απεδείχθησαν εκ του αποτελέσματος, πράκτορες & στελέχη της Σιωνιστικής νομενκλατούρας, απεδείχθησαν εκ του αποτελέσματος κλέφτες, εφιάλτες, & προδότες του Ελληνισμού, όπως τους φωνάζει ο λαός στις διάφορες διαδηλώσεις, μαριονέτες του Διεθνούς Σιωνισμού, της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. & Παγκοσμιοποίησης.

Η Σιωνιστική Ν.Τ.Π., με τη βοήθεια των εδώ δοσιλόγων & εφιαλτών πολιτικών, που υπέγραψαν τις διεθνείς συμφωνίες Σέγκεν, & Δουβλίνο 1 & 2, άφησαν τα σύνορα από βορρά & ανατολάς αφύλακτα και ανοιχτά στο κάθε εισβολέα, έτσι «μπουκάρισαν» κατά το κοινώς λεγόμενο, μέσα πάσης φύσεως καρυδιάς καρύδια. Λαοί, φυλαί, & γλώσσαι, ψάλλει η Αγία ημών Σιωνιστική Χριστιανική Ορθόδοξη Εκκλησία. Η Ελλάδα υποφέρει από υπογεννητικότητα, την οποίαν υποθάλπουν και προωθούν οι προδότες πολιτικοί με φορολογίες, ήλθαν και οι λαθρομετανάστες που γεννοβολούν σαν τα κουνέλια, και το πρόβλημα έγινε εκρηκτικό για την ύπαρξη του Ελληνισμού.

Τίποτε δεν έγινε τυχαίο σε αυτή τη χώρα, από τη χρεοκοπία, μέχρι τη λαθρομετανάστευση, ήταν όλα προγραμματισμένα από τη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, και βρέθηκαν προδότες, πράκτορες του εχθρού του Ελληνισμού, και τα υλοποίησαν. Ήδη κατά εκτιμήσεις διαφόρων εκτιμητών, οι λαθρομετανάστες από Βαλκανικές χώρες & Τουρκία μεριά, Αφρική & Ασία, ανέρχονται στο ήμισυ του Ελληνικού πληθυσμού, και είναι όλοι Μουσουλμάνοι, προς μεγάλη ικανοποίηση των Σιωνιστών παγκοσμιοποιητών.

Έτσι υλοποιείται το ρηθέν υπό του προφήτου Κίσσιγκερ λέγοντος, «Για να χτυπήσουμε τους Έλληνες, πρέπει να τους πλήξουμε στη πατρίδα, ιστορία, πολιτισμό, γλώσσα, θρησκεία, ήθη & έθιμα.» Έτσι έκαναν την Ελλάδα αποθήκη Μουσουλμάνων Ισλαμιστών έγχρωμων λαθρομεταναστών, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Είσαι Χριστιανός στη Σαουδική Αραβία, πάς φυλακή, ενώ εδώ ισχύει το «Μπάτε σκύλοι αλέστε» που λέει ο λαός, και το «Ξέφραγο αμπέλι», η Ελλάς των δοσιλόγων & προδοτών πολιτικών πρακτόρων των Κοσμοκρατών. Άμεσος κίνδυνος Μουσουλμανοποίησης & Ισλαμοποίησης της χώρας επικρέμαται επί της κεφαλής μας, και οι ηγέτες της Χριστιανικής Ορθοδοξίας κοιμούνται όρθιοι, αφού η Μουσουλμανοποίηση της Ελλάδος, αυτούς θα πλήξει πρώτα.

Ο Νόμος της Σαρίας είναι επί θύρας στη χώρα της Αθηνάς Παλλάδος.

Τέτοιος ξεπεσμός!!! Ήδη στη Θράκη υψώνουν τη σημαία της Ανεξάρτητης Τουρκικής Θράκης, στη Κρήτη το ίδιο, και οι Μουσουλμάνοι λαθρό της Αττικής Γης, έκαναν τζαμί & τέμενος τα προπύλαια του Πανεπιστημίου, και τις κεντρικές πλατείες της ιστορικής πόλεως των Αθηνών. Απαιτούν να αποκτήσουν πολιτικά δικαιώματα, και να τους δούμε βουλευτές στη Βουλή των Ελλήνων, και υπουργούς στην «Ελληνική» κυβέρνηση, που δεν θα είναι πια Ελληνική.

Έκαναν κατάληψη στην Ελληνική δημόσια παιδεία και υγεία.

Σπουδάζουν τα παιδιά τους με χρήματα των φορολογουμένων Ελλήνων,

Θεραπεύονται από ασθένειες που έφεραν από τις χώρες τους, με έξοδα των φορολογουμένων Ελλήνων. Αυτοί τυγχάνουν ασύδοτοι και αφορολόγητοι. Ενώ οι Έλληνες πληρώνουν φόρους, αυτοί έχουν επιστροφές από την εφορία. Συνταξιοδοτούνται από τα δημόσια ταμεία, ενώ έχουν λίγα χρόνια υπηρεσίας. Η αλληλεγγύη που πληρώνουμε εμείς οι Έλληνες, πηγαίνει όλη σε αυτούς. Καταντήσαμε υποπόδιον των ποδών των «λαθρό». Κανένας νόμος δεν τους πιάνει. Μόνο ο πληβείος Έλληνας πληρώνει φόρους. Καταντήσαμε δούλοι των εισβολέων λαθρό στη πατρίδα μας.

Μας ληστεύουν και μας δολοφονούν, και ουδείς συγκινείται.

Τα Ελληνικά δημόσια σχολεία δεν είναι πια Ελληνικά, αφού η πλειοψηφία των μαθητών είναι Μουσουλμάνοι λαθρό. Τα Ελληνικά δημόσια νοσοκομεία, που έγιναν με φόρους των Ελλήνων, δεν είναι πια Ελληνικά, κατάντησαν ξενώνες των λαθρομεταναστών, πάσης φυλής και εθνικότητος, φορέων μολυσματικών ασθενειών. Ήδη ασθένειες που τις είχαμε εξαφανίσει με τόσο κόπο και χρήμα, επανήλθαν και κατέκλυσαν τον Ελλαδικό χώρο, προς εξόντωση των Ελλήνων. Οι Μαλάριες, πνευμονίες, και σεξουαλικές νόσοι θερίζουν!! Μερικοί αχυράνθρωποι πολιτικοί, και μερικοί αφελείς συμπολίτες μας λέγουν, γιατί να μην έλθουν, εμείς πως πήγαμε σε άλλες χώρες;;;

Εμείς πήγαμε νόμιμοι με χαρτιά, και κατόπιν προσκλήσεων, και με κάρτα υγείας, αυτοί παραβίασαν τα σύνορά μας, ήλθαν χωρίς χαρτιά, σαν εισβολείς σε ξένη χώρα, απρόσκλητοι, φορείς μολυσματικών νόσων, κίνδυνος θάνατος για τους Έλληνες κατοίκους.

Τους έφεραν εχθροί της Ελλάδος.

Αρχίζοντας από την Ελλάδα οι Σιωνιστές Παντοκράτορες θέλουν να Ισλαμοποιήσουν όλη τη γηραιά ήπειρο, οι Ευρωπαίοι ανθίστανται με τις πλάτες των Ελλήνων, αλλά ως πότε;;; Όπως λένε τα ΜΜΕ, ήδη στο Λονδίνο οι Μουσουλμάνοι ανέρχονται άνω του 51% του γηγενούς πληθυσμού των Άγγλων. Μαύρο είναι και το μέλλον για την Ελλάδα. Οι Μουσουλμάνοι Ισλαμιστές θα καταστρέψουν τον αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό, θα καταστρέψουν κάθε τι το Ελληνικό, θα καταστρέψουν το Βυζαντινό πολιτισμό, πάνε τα αρχεία μας και τα Μουσεία μας, πάνε τα αρχαία μνημεία, αγάλματα, και σύμβολα του Ελληνισμού με το πολιτισμό και την Ιστορία, πάει ο Παρθενώνας με την Ακρόπολη, πάει το Θησείο, πάνε οι Μυκήνες, πάνε οι Δελφοί, πάνε οι Θερμοπύλες, πάει η Δωδώνη, πάει η Ολυμπία, πάνε τα Μινωϊκά μουσεία στη Κρήτη, πάνε οι ναοί και οι εκκλησίες μαζί με την Ορθοδοξία, οι διάφοροι Ισλαμιστές Ταλιμπάν θα τα καταστρέψουν και στη θέση τους θα δούμε τζαμιά & τεμένη με μιναρέδες. 

Όπως οι πρώτοι φανατικοί Χριστιανοί κατέστρεφαν τα αρχαία μνημεία και τους αρχαίους ναούς, και στη θέση τους έχτιζαν αρχιτεκτονικά κακουργήματα, φτωχής τέχνης, και φτηνής κατασκευής. Η Αθήνα θα γίνει Μέκκα και Τζέντα, και η Ελλάδα, Σαουδική Αραβία, Αφγανιστάν, και Πακιστάν, αποικία και προτεκτοράτο της Τουρκίας του Νταβούτογλου, και εκείνου, που πρόσφερε το καραβάκι-σύμβολο συνεργασίας και συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου στο κουτοπόνηρο Νταβούτογλου, βλέπετε το αίμα νερό δεν γίνεται. Θα εγκαταστήσουν εδώ Τούρκικο, Αραβικό, Μουσουλμανικό βάρβαρο δίκαιο και πολιτισμό.!!! Ο Ελληνικός πολιτισμός, οι τέχνες, οι επιστήμες, τα Ελληνικά γράμματα, και η Ελληνική γλώσσα, θα ανήκουν πια στο παρελθόν και στην Ιστορία. Θα γράψουν νέα Ιστορία, όπως αυτή θα τους βολεύει.

Θα αλλάξουν το όνομα της πατρίδας μας, τη σημαία, και όλα τα σύμβολα, προς δόξαν των «Ελλήνων» εφιαλτών πολιτικών. Όλα αυτά δεν είναι απαισιόδοξες προβλέψεις, αλλά μια πραγματικότητα, που αρχίσαμε ήδη να τη ζούμε. Το Ισλάμ αγοράζει ότι βρεί από Ελλάδα, προκειμένου να την κάνει Ισλαμική χώρα, και οι αφελείς & επιπόλαιοι εφιάλτες πολιτικοί μας τρέχουν στο Κατάρ και στο Abu-Dhabi για Ισλαμικά κεφάλαια. Ήδη οι Τούρκοι αγόρασαν το 51% της Μαρίνα στη γλυφάδα & Λέσβο, για να τις κάνουν μυστικές στρατιωτικές βάσεις, για να καταλάβουν εύκολα Αθήνα & Λέσβο, και οι δοσίλογοι πολιτικοί μας κοιμούνται όρθιοι, τον ύπνο του εφιάλτη. Σε εξέλιξη βρίσκεται οικονομική επέλαση των Τούρκων στη Θράκη, μιλάμε για γιουρούσι Τούρκων με Ισλαμικά κεφάλαια στη Θράκη , και στα νησιά του Αιγαίου.

Ο Jeffrey No: 2 τρέχει τώρα στο Κατάρ γονυπετής, να παρακαλέσει τους Αραπάδες με τις κελεμπίες να επενδύσουν στη χρυσή Ακτή της Αττικής Γης, επί του Σαρωνικού, ενώ εμείς έχουμε περισσότερα πετρέλαια & φυσικό αέριο από τους αραπάδες του Κατάρ & Abu Dhabi

Τέτοιος ξεπεσμός!!! Μιλάμε για ξεφτίλες πολιτικούς, που δεν κυλά Ελληνικό αίμα στις φλέβες τους. Φέρνουνε παρακαλετά το Ισλάμ στην Ελλάδα. Οι παμπόνηροι Τούρκοι, του κουτοπόνηρου Νταβούτογλου, χρησιμοποιούν Ισλαμικά κεφάλαια για να αγοράσουν Ελλάδα. Αν αγωνιστούμε μπορεί να κερδίσουμε την Ελλάδα, αν δεν αγωνιστούμε, τότε είμαστε χαμένοι από χέρι. Γέμισαν οι καφετέριες από απόστρατους Στρατηγούς & Ναύαρχους, οι οποίοι μακαριούντες, αμπελοφιλοσοφούν, ψηφοφόροι του παλαιοκομματισμού, κρίνοντες τους πάντες και τα πάντα, αντί να ενεργοποιηθούν για τη πατρίδα. Σκλάβος είναι αυτός που περιμένει να έλθει κάποιος εχθρός να επενδύσει στη χώρα του. Η πατρίδα μας κυβερνάται από άνδρες αφελείς & επιπόλαιους, φοβισμένους, με παρανοϊκές ανθελληνικές ιδέες. (βλέπε Jeffrey κλπ).

Πιστεύω ότι μας κυβερνούν άνθρωποι μανιακοί, εφιάλτες, προδότες, & αχαλίνωτοι στη προδοσία του Ελληνισμού, στην εξυπηρέτηση των Σιωνιστών Παντοκρατόρων, στη πολιτεία και στην εκκλησία- Ορθοδοξία. (Βλέπε διάφορους πολιτικούς Σιωνιστές Jeffrey, Ααρών Αβουρί, Τούρκογλου, Βουβουζέλους & παρέα, που ρήμαξαν την Ελλάδα-πατρίδα, Εβραίους Τουρκο-Ορθόδοξους Βαρθολομαίους & CIA, Αλβανούς Εβραίους Παπούλιες & Ιερώνυμους, Μητροπολίτες με Εβραϊκά ονόματα Ιωήλ, Ησαϊας, Ιερεμίας, Εφραίμ, Ναούμ, Αβακούμ, και άλλους, δηλαδή ότι ανθελληνικό εστίν και λέγειν). Με τέτοια πολιτική, πνευματική, και θρησκευτική ηγεσία είναι ποτέ δυνατόν να πάει μπροστά μια χώρα;;; Θα καταντήσει ποδόμακτρον, υποπόδιον των ποδών των άλλων κρατών. Τα συμπεράσματα εκ του αποτελέσματος!!! Δεν βλέπετε πως όλοι αυτοί κατάστρεψαν τη πατρίδα μας;;;

Οι δοσίλογοι πολιτικοί μας φοβούνται, γιαυτό μας καταστρέφουν, (βλέπε πολιτικές Ααρών Αβουρί, Jeffrey No:1 & Jeffrey No 2, Βουβουζέλων, Μπαρμπα-Φανούρη, κ.λ.π.).
Εμείς οι νέο-Έλληνες φταίμε που δεν αντιστεκόμαστε, που δεν επαναστατούμε, που ψηφίζουμε πάντα τους ίδιους προδότες, πιόνια του εχθρού της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, αυτούς που μας έβαλαν στη χρεοκοπία, και μας κατάστρεψαν. Εμείς οι βολεμένοι, οι καλοπροαίρετοι, οι καλοχορτασμένοι, οι αδιάφοροι, οι αφελείς και επιπόλαιοι ψηφοφόροι, οι συνταξιούχοι Στρατηγοί του Σιωνιστικού ΝΑΤΟ, οι καναπεδάτοι, που τα βλέπουμε όλα ρόδινα και ωραία, αρκεί να τα κάνει η παγκόσμια Σιωνιστική Διακυβέρνηση.

Τώρα να δείτε που θα ψηφίζουνε και οι Ισλαμιστές λαθρομετανάστες, τι κακό έχει να γίνει στην Ελλάδα. Τώρα να δείς συνταξιούχε Στρατηγέ, Όργανο του Σιωνιστικού ΝΑΤΟ, με επιτελείο τη καφετέρια, τι αξία θα έχει η ψήφος σου, που θα μετράει όσο η ψήφος του Νιγηριανού και του Αφγανο-Πακιστανού λαθρομετανάστη. Τις Δημοκρατικές διαδικασίες, οι Σιωνιστές Παγκοσμιοποιητές, τις εξευτέλισαν, με τη βοήθεια των προδοτών πολιτικών, εκείνων που συνταξιούχε Στρατηγέ , ψηφίζεις και θαυμάζεις. Για τα δεινά μας φταίει η βαρβαρότητα της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. που έρχεται μεταμφιεσμένη, κάτω από το προσωπείο των διαφόρων Jeffrey.

Κάτω από άνομες συμμαχίες και συμφωνημένες υποδουλώσεις των πρόθυμων προδοτών πολιτικών. Επιδίωξη της Σιωνιστικής τυραννίας, είναι αφενός να πτωχεύσουν οι Έλληνες, για να αρπάξουν τον εθνικό δημόσιο πλούτο, «αντιστάσεως μη ούσης», και αφετέρου οι πολίτες να είναι απασχολημένοι με προβλήματα επιβίωσης, ώστε να μη μένει χρόνος για αντίσταση στα σχέδια των Κοσμοκρατόρων που είναι η Γεωπολιτική και Γεωστρατηγική της περιοχής. Προ 2000 χρόνια ο τότε Σιωνισμός με το Παύλο-Σαούλ, μας έφερε τον Εβραιο-Χριστιανισμό, που κατάστρεψε τον Ελληνικό πολιτισμό, και σήμερα πάλιν ο διεθνής Σιωνισμός μας φέρνει τον Ισλαμισμό, με τους Μουσουλμάνους λαθρομετανάστες, για να καταστρέψουν ότι απέμεινε. Εις το εγγύς μέλλον αντί για Χριστούγεννα, θα εορτάζουμε Χανουκά, και Ραμαζάνι για να είμαστε νόμιμοι. Ήδη οι δοσίλογοι πολιτικοί καταργούν τη Κυριακή αργία των Χριστιανών, για να φέρουν αργία το Σάββατο των Εβραίων, και τη Παρασκευή των Μωαμεθανών. 

Ότι ζητήσουν οι ξένοι επικυρίαρχοι, αυτό πράττουν οι δοσίλογοι πολιτικοί. Τη λέξη ΟΧΙ δεν τη γνωρίζουν, είναι πάντα οσφυοκάμπτες. Πρέπει να αντιτάξουμε αντίσταση στη Σιωνιστική παγκόσμια εξουσία, που αντιπροσωπεύουν οι Σιωνιστικές δυνάμεις ΗΠΑ, Ε.Ε., ΝΑΤΟ, κ.λ.π. αλλιώς πάμε χαμένοι. Οι ΗΠΑ είναι η μητέρα πατρίδα του Σιωνισμού. Η λευτεριά κερδίζεται με αγώνες. Είναι παγκόσμια αποκλειστικότητα όλα τα διεθνή ΜΜΕ να ασχολούνται με την Ελληνική πολιτική ζωή, και με τη κατάσταση της οικονομίας της Ελλάδος. Εδώ κινδυνεύει η μεγαλύτερη οικονομία της οικουμένης, των ΗΠΑ με χρεοκοπία, και δεν γίνεται τόσος θόρυβος, όσος για της Ελλάδος. Πράγματι η Σιωνιστική παγκόσμια Δικτατορία, έχει στραφεί κατά της Ελλάδος, και συντονίζει όλα τα φερέφωνα δουλικά τους όργανα, και όλους τους πολιτικούς και πνευματικούς διεφθαρμένους φορείς πολιτικής και θρησκευτικής εξουσίας, εναντίον της Ελλάδος.

Οι Κοσμοκράτορες εξουσιαστές και Επικυρίαρχοι του πλανήτη, σχεδιάζουν σμίκρυνση της Ελλάδος με πρόφαση το Ισλάμ που ήρθε και εγκαταστάθηκε εδώ στη πατρίδα μας. Στα σχολεία των ΗΠΑ & Καναδά, διδάσκουν ότι ένα μεγάλο μέρος της Ελληνικής επικράτειας κατοικείται από Μουσουλμανικό πληθυσμό. Τυπώνουν χάρτες που εμφανίζουν τη νότιο Ελλάδα ως Μουσουλμανική χώρα. Η μαζική λαθρομετανάστευση είναι ένα φαινόμενο του οποίου τα αίτια εξακολουθούν να κρύβονται έξυπνα από το σύστημα, και η πολυπολιτισμική προπαγάνδα προσπαθεί ψευδώς να την εμφανίζει ως αναπόφευκτη. Το φαινόμενο αυτό δεν είναι αυθόρμητο, αλλά καλά σχεδιασμένο από τους Σιωνιστές επικυρίαρχους της Γης, αφού αυτοί χρηματοδοτούν τους διακινητές των λαθρομεταναστών, (ο δε Σόρος προσφέρεται να τους χτίσει ηλιακά ενεργειακά σπίτια στην Ελλάδα), και το φαινόμενο αυτό αποσκοπεί να καταστρέψει εντελώς το πρόσωπο της Ευρώπης, αρχής γενομένης από την Ελλάδα. 

Η Ε.Ε. είναι δικό τους έργο, γιαυτό οι Άγγλοι μυημένοι από τη παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση, αρνήθηκαν να μπούνε στην Ευρωζώνη, και τώρα απειλούν να αποχωρήσουν από την Ευρωπαϊκή ενοποίηση. Το όλο σχέδιο της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, τέθηκε υπό την ηγεσία των Σιωνιστικών ΗΠΑ να το υλοποιήσουν. Η Ε.Ε. θα αποτελούσε το πρώτο βήμα για τη δημιουργία της παγκόσμιας Σιωνιστικής κυβέρνησης, γιαυτό όλη η πολιτική ηγεσία της Ε.Ε. είναι Σιωνιστές, ή πιόνια και μαριονέτες της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. Τα σχέδια της Σιωνιστικής παγκόσμιας διακυβέρνησης λένε ότι οι λαοί της Ε.Ε. δεν θα είναι πια οι παλαιοί λαοί της γηραιάς ηπείρου, αλλά ένα συνονθύλευμα, ένα είδος υπανθρώπων που θα προέρχονται από επιμιξία με άλλους λαούς του πλανήτη. Δηλώνουν ξεκάθαρα ότι θα πρέπει οι λαοί της Ευρώπης να διασταυρωθούν με Ασιατικές & Αφρικανικές έγχρωμες φυλές, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα πολυεθνικό μείγμα χωρίς ποιότητα, χωρίς ιστορία και πολιτισμό, και εύκολα ελεγχόμενο και διαχειρίσιμο από τη παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση.

Διακηρύσσουν τη κατάργηση του δικαιώματος αυτοδιάθεσης των λαών, και στη συνέχεια την εξάλειψη των εθνών, μέσω της μαζικής μετανάστευσης. Οι ιδέες των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων και εξουσιαστών του πλανήτη Γη, είναι οι κατευθυντήριες αρχές της σημερινής Ε.Ε. Δυστυχώς η εφαρμογή του κακού έγινε από την Ελλάδα. Η Ελλάς εκλήθη- μέσω δοσιλόγων πολιτικών- να γίνει το πειραματόζωο της Ε.Ε. & της Ν.Τ.Π. όσον αφορά τη λαθρομετανάστευση, γιαυτό μας χρεοκόπησαν με δόλια μέσα & σχέδια.

Η πεποίθηση ότι οι λαοί της Ευρώπης θα πρέπει να αναμειχθούν με μαύρους Αφρικανούς, και κίτρινους Ασιάτες, για να καταστραφεί η ταυτότητα των λευκών Ευρωπαίων, και να δημιουργηθεί μια ενιαία φυλή μιγάδων, είναι η βάση των προγραμμάτων της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης. Ο Σιωνιστικός Ο.Η.Ε. αγωνίζεται να γίνουν δεκτά τα εκατομμύρια των μεταναστών, μέσω διεθνών συμφωνιών, συμβάσεων, και συνθηκών, έτσι ώστε να υλοποιηθούν τα προγράμματα και τα σχέδια του Διεθνούς Σιωνισμού, απέναντι στην Ευρωπαϊκή λευκή φυλή, και ουδείς Ευρωπαίος πολιτικός συγκινείται, ή μάλλον συνεργάζονται στην εφαρμογή των αποτρόπαιων σχεδίων των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων. Δεν είδατε ότι για Γ.Γ. του Ο.Η.Ε. διάλεξαν μια κίτρινη αμίλητη Μούμια;;; Μεγάλο το μίσος της φυλής των Σημιτών Σιωνιστών Επικυρίαρχων, κατά της λευκής φυλής, γιαυτό προσπαθούν να την εξαφανίσουν μέσω της λαθρομετανάστευσης, και της επιμιξίας των διαφόρων κατοίκων του πλανήτη, ώστε να υπάρχει μία φυλή μιγάδων, με άρχουσα τάξη & ελίτ τους Σιωνιστές Παντοκράτορες, & Κοσμοκράτορες Σημίτες της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. & Σιωνιστικής παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Εν όψει αυτής της καταστάσεως ευρισκόμενοι, υπενθυμίζουμε, ο Πατριωτισμός και η Ελευθερία δεν είναι μόνο δικαίωμα, είναι καθήκον προς τη πατρίδα, εάν θέλουμε να ζήσουν τα παιδιά μας ελεύθεροι. Ο Ελληνικός λαός περιμένει από τον κάθε Έλληνα δικαστή, να αναδειχθεί ένας νέος ήρωας «Πωλυζωϊδης» & «Τερτσέτης», και όχι υπάλληλος της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. & Παγκοσμιοποίησης. Τελειώνοντας αναφέρω ένα λαϊκό τραγούδι του Νότη Σφακιανάκη με τίτλο «Πατρίδα μου», «Λυσασμένα σκυλιά, θέλουν πάλι ξανά, να ξεσκίσουν τη Γη σου».

AΣΑΝΤ: ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΤΑΡΤΩΝ Η ΠΡΩΤΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ

Κι ενώ πολλές πληροφορίες που θέλουν το Μπασάρ Αλ Άσαντ να αποχωρεί από την εξουσία... Κι ενώ σχεδόν όλα τα πρώην ισχυρά στελέχη του καθεστώτος έχουν αυτομολήσει, η πρώτη δημόσια ομιλία του Άσαντ εδώ και μήνες, δεν δείχνει κάποια αλλαγή στην επιμονή του να μένει στην εξουσία παρά το αιματοκύλισμα. Χαρακτηρίζοντας τους εξεγερμένους “τρομοκράτες της Αλ Κάιντα”, ο Σύρος πρόεδρος κάλεσε σε “πλήρη εθνικό ξεσηκωμό” εναντίον τους.

“Το μαρτύριο έχει κυριεύσει τη συριακή γη. Δεν υπάρχουν περιθώρια ευημερίας όταν η ασφάλεια και η σταθερότητα λείπουν” είπε ο Άσαντ σε ομιλία του στο κτίριο της όπερας της Δαμασκού. “Το έθνος ανήκει σε όλους μας και πρέπει να το προστατεύσουμε” πρόσθεσε. Απέρριψε δε οποιαδήποτε συζήτηση με την αντιπολίτευση -την οποια έχουν αναγνωρίσει δεκάδες χώρες, μεταξύ των οποίων οι ΗΠΑ και η Γαλλία- και τη χαρακτήρισε "μαριονέτα της Δύσης".

Πρόκειται για την πρώτη δημόσια εμφάνιση του από το Νοέμβριο. Η εξέγερση που έχει πνιγεί στο αίμα από τον καθεστωτικό στρατό μαίνεται εδώ και 21 μήνες, έχοντας στοιχίσει τη ζωή σε 60.000 ανθρώπους.