10 Νοεμβρίου, 2013

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 46 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΟΥ π. ΚΩΝ/ΝΟΥ ΚΑΤΣΕΛΗ


Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος πραγματοποιήθηκε χθες στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Ασωπίας τιμητική εκδήλωση για τα 46 χρόνια προσφοράς του π. Κωνσταντίνου Κατσέλη, την οποία διοργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών Ασωπίας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου αμέσως μετά τον εσπερινό, όπου χοροστάτησε ο Επίσκοπος Τανάγρας κ. Πολύκαρπος, ενώ συγχοροστάτησε ο Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος.

Τον Αρχιεπίσκοπο συνόδευαν ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Αρχιμ. Μάξιμος Παπαγιάννης και ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Αρχιμ. Συμεών Βολιώτης. Παρόντες ήταν ο Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος, ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης, ο Δήμαρχος Ασωπίας, αλλά και εκπρόσωποι όμορων Δήμων, πολιτευτές, εκπρόσωποι τοπικών συλλόγων και φορέων, κληρικοί της Μητρόπολης και λαϊκοί από διάφορες περιοχές.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Ασωπίας, μίλησε για το έργο που επιτελεί καθημερινά ο π. Κωνσταντίνος, ενώ ο Μητροπολίτης Θηβών αναφέρθηκε στις κοινωνικές δραστηριότητες του Εφημέριου και στο φιλανθρωπικό του έργο. Ο Αρχιεπίσκοπος έκανε λόγο για έναν άνθρωπο με πολλά χαρίσματα και "ο π. Κωνσταντίνος προσφέρει τα τάλαντά του για το κοινό καλό" τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος. Στη συνέχεια στο ενοριακό κέντρο του Ι. Ν. Αγίου Δημητρίου πραγματοποιήθηκε μουσικοχορευτική παράσταση αφιερωμένη στην πολυετή ιερατική διακονία του Εφημέριου του χωριού της Ασωπίας π. Κωνσταντίνου Κατσέλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: