17 Οκτωβρίου, 2013

ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΓΙΑ 270 ΜΑΘΗΤΕΣ

 

Τον αγιασμό για την έναρξη των εργασιών του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών τέλεσε εχθές το απόγευμα ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος. Ο Αρχιεπίσκοπος έφτασε στις νέες εγκαταστάσεις του κοινωνικού φροντιστηρίου συνοδευόμενος από τον Αρχιγραμματέα της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, Επίσκοπο Διαυλείας κ. Γαβριήλ, τον Πρωτοσύγκελλο της Αρχιεπισκοπής Αρχιμ. Μάξιμο Παπαγιάννη και τον Αρχιερατικό Επίτροπο Αρχιμ. Συμεών Βολιώτη, ενώ τους υποδέχθηκε ο Διευθυντής της Βιβλιοθήκης της Αρχιεπισκοπής, όπου ανήκει το κοινωνικό φροντιστήριο κ. Σεβαστιανός Ανδρεάδης.

Παρόντες ήταν ο Μητροπολίτης Μαραθώνος κ. Μελίτων, ο Διευθυντής του Γραφείου Νεότητος Αρχιμ. Συμεών Βενετσιάνος, ο Διευθυντής της Φιλανθρωπικής Εταιρείας "ΑΠΟΣΤΟΛΗ ", οι εθελοντές καθηγητές, αλλά και οι μαθητές. Ο Αρχιεπίσκοπος ευχήθηκε σε όλους τους μαθητές καλή επιτυχία και τους παρότρυνε να δυναμώνουν την ψυχή τους με πίστη και γνώση, για να μπορούν να αντιστέκονται στα προβλήματα της εποχής και να ξεπερνούν τις δυσκολίες.

Στη συνέχεια ο Αρχιεπίσκοπος ξεναγήθηκε στις νέες εγκαταστάσεις του φροντιστηρίου, συνομίλησε με καθηγητές και μαθητές και τους ευχήθηκε να έχουν υγεία, δύναμη και κουράγιο για να πετύχουν τους στόχους τους. Το Κοινωνικό Φροντιστήριο της Αρχιεπισκοπής ξεκινά αύριο τη λειτουργία του με 72 καθηγητές να στηρίζουν εθελοντικά το έργο και να προσφέρουν βοήθεια με την ενισχυτική διδασκαλία σε 270 μαθητές.




 

Δεν υπάρχουν σχόλια: