24 Σεπτεμβρίου, 2013

ΝΕΑ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΟ TWITTER ΑΠΟ ΤΗΝ AL SHABAAB


Με νέα απειλητικά μηνύματα στον λογαριασμό της στο twitter η τρομοκρατική οργάνωση Al Shabaab υπεύθυνη για το αιματοκύλισμα στο εμπορικό κέντρο στο Ναϊρόμπι στην Κένυα επανέρχεται προαναγγέλλοντας νέες επιθέσεις. 

Αν και ακόμη οι πληροφορίες για την κατάσταση στο εμπορικό κέντρο είναι συγκεχυμένες με την κυβέρνηση να αναφέρει πως όλοι οι όμηροι έχουν απελευθερωθεί και όλες οι έξοδοι διαφυγής να έχουν αποκλειστεί, η οργάνωση προχώρησε στην διατύπωση νέων απειλών.

«Η 5η διμοιρία είναι καθοδόν προς μη κατονομαζόμενη τοποθεσία για την πραγματοποίηση νέας επίθεσης. hoaaa-ah! #alshabaab #westgate» Σε άλλο μήνυμα η οργάνωση αναφέρει: «Ένα μήνυμα προς την οικογένεια του ali Mohamed από το San Diego των ΗΠΑ. Δεν βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο westgate. Είναι μαζί με την 5η διμοιρία και προετοιμάζεται για την εκτέλεση μιας νέας επίθεσης». 

Τέλος σε άλλο μήνυμα αναφέρεται: «Μετά από αυτή την άσκηση θα πραγματοποιήσουμε την πραγματική επίθεση #westgate #AlShabaab» Μετά από αυτά τα μηνύματα της Al Shabaab ανεστάλη ο λογαριασμός της στο twitter.

Δεν υπάρχουν σχόλια: