05 Σεπτεμβρίου, 2013

«ΞΑΦΝΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ» ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΑΤΟΥ

 
Σύμφωνα με πληροφορίες του AΝΤ1, η τρόικα θέλει «το κλείσιμο των τριών αμυντικών βιομηχανικών μονάδων χωρίς την αποζημίωση των εργαζομένων». Με λίγα λόγια, η ΕΛΒΟ, η ΕΑΣ και η ΕΑΒ, τρία σημαντικά αμυντικά, τεχνολογικά και οικονομικά ατού της πατρίδας μας, πρέπει να θανατωθούν άμεσα και οι εργαζόμενοί τους να πεταχτούν στον κάλαθο των αχρήστων - μαζί και τα όποια δικαιώματα τους έχουν απομείνει, όπως η αποζημίωση! Αν ισχύει η πληροφορία, τότε πρόκειται για τη συνέχιση μιας οργανωμένης επιχείρησης αφανισμού όλων των δυνατοτήτων της χώρας μας και επίτευξης ενός στρατηγικού πλήγματος στην άμυνά της!

Οι αμυντικές βιομηχανίες μπορεί να αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα και η νόσος της κακοδιαχείρισης να τις έχει τραυματίσει σημαντικά. Ωστόσο, όταν ένας οργανισμός ασθενεί δεν είναι λογικό, ηθικό και νόμιμο να αποφασίζεται η... ευθανασία. Η λογική της τρόικας, όπως έχουν αποδείξει πάμπολλες «πρωτοβουλίες» της και «φαεινές ιδέες» που υλοποιήθηκαν με νόμους, Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου και Προεδρικά Διατάγματα, έχουν οδηγήσει την κοινωνία στο μη περαιτέρω! Το ορθό για την ΕΛΒΟ, την ΕΑΣ και την ΕΑΒ είναι ο εξορθολογισμός του λειτουργικού κόστους, η επένδυση σε δραστηριότητες που μπορούν να αποφέρουν κέρδη και ο προσανατολισμός τους στην ανάπτυξη τεχνολογιών και υλικών που μπορούν να ενισχύσουν την αμυντική αυτάρκεια της Ελλάδας.

Η συνταγή του «ξηλώματος» αυτού του κρίσιμου -και δυνητικά χρυσοφόρου και σωτήριου- τομέα της κρατικής δραστηριότητας είναι ολέθρια και εξυπηρετεί μόνο τους εχθρούς, τους γεωπολιτικούς αντιπάλους και εκείνους που ονειρεύονται την πατρίδα μας πειθήνιο όργανο εκτέλεσης των κελευσμάτων τους. Η τεχνογνωσία υπάρχει. Ομοίως υπάρχει και εξειδικευμένο προσωπικό, καθώς και χιλιάδες Έλληνες επιστήμονες, οι οποίοι θα μπορούσαν να συνδράμουν στη γενική προσπάθεια. Ασφαλώς, πρέπει να υπάρξει και επίσημα εκπεφρασμένη θέση της ελληνικής κυβέρνησης ότι ουδείς έχει το δικαίωμα να παρεμβαίνει σε ζητήματα που άπτονται της εθνικής ασφάλειας. Όλα τα υπόλοιπα είναι περιττά, δόλια και δεν μπορούν να συζητούνται καν από τους νόμιμα εκλεγμένους εκπροσώπους των πολιτών. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: