13 Αυγούστου, 2013

Ο ΕΘΕΛΟΥΣΙΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ


Όποιο έθνος συγκεντρώνει τη μεγαλύτερη οικονομική, στρατιωτική και τεχνολογική ισχύ αυτομάτως καθίσταται πρότυπο για τα υπόλοιπα. Οι κοσμοκράτορες, θέλοντας και μη, καθοδηγούν την ανθρωπότητα σε επίπεδο πολιτισμού και κοινωνικής συγκρότησης. Όταν οι Έλληνες βαστούσαν τα ηνία της Ιστορίας, η γλώσσα μας ήταν διεθνής - και εκ των πραγμάτων επιβεβλημένη σε όλους όσοι ήθελαν να επικοινωνήσουν με αλλοεθνείς για εμπορικούς, διπλωματικούς ή άλλους σκοπούς. Επίσης, το θέατρο, ο αθλητισμός, οι δημοκρατικοί θεσμοί, η λατρεία των θεών μας εξαπλώνονταν με την ταχύτητα πυρκαγιάς στους άλλους λαούς.

Τώρα, υπερδύναμη είναι οι ΗΠΑ. Ο αμερικανικός τρόπος ζωής, η γλώσσα, η κουλτούρα και τα προϊόντα που φέρουν τη σφραγίδα αυτής της χώρας είναι παγκοσμίου εμβελείας. Εως τα τέλη της δεκαετίας του ’60 η επίδραση που άσκησαν οι Αμερικανοί στον ευρωπαϊκό κόσμο δεν ήταν κακή. Η γηραιά ήπειρος ανανεώθηκε με τον αέρα της παιδικής αισιοδοξίας, της ορμής και της ενεργητικότητας που μετέδιδαν οι Αμερικανοί. Τώρα, έπειτα από δεκαετίες παρουσίας και επιβολής του ιού της «πολιτικής ορθότητας» στο σώμα της αμερικανικής κοινωνίας, αυτός ο λαός, δίχως να το επιδιώκει, οδηγεί τη Δύση στο θάνατο.

Ενδεικτικό παράδειγμα των παραπάνω είναι το πρότυπο των ζευγαριών «ελεύθερων» από παιδιά, που προβάλλεται συστηματικά από το «πνευματικό», οικονομικό και πολιτικό κατεστημένο της Αμερικής. Το περιοδικό «Time» στο εξώφυλλό του (τεύχος 5-12 Αυγούστου 2013) είχε φωτογραφία ενός ζευγαριού και τίτλο «Η ζωή ελεύθερη από παιδιά. Όταν το να τα έχεις όλα σημαίνει να μην έχεις παιδιά». Αυτού του είδους το μοντέλο της εγωιστικής ζωής, στην οποία δεν χωρά το άγχος για την ανατροφή τέκνων, έχει ριζώσει για τα καλά στην Αμερική. Όπως έγραψε η «κυριακάτικη δημοκρατία», από το 2007 ως το 2011 η γεννητικότητα μειώθηκε στις ΗΠΑ κατά 9%.

Κάποιοι εξαιρετικά νοσηροί εγκέφαλοι υλοποιούν το πρόγραμμα της μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού και έχουν ξεκινήσει από τις κοινωνίες της Δύσης, ενώ η Ανατολή και το Ισλάμ γιγαντώνονται πληθυσμιακά...

Δεν υπάρχουν σχόλια: