04 Ιουνίου, 2013

Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΜΟΣΧΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΤ

Και ενώ η επίσκεψη του Προκαθημένου της Ρωσικής Ορθοδόξου Εκκλησίας κ.κ. Κυρίλλου στην Ελλάδα είναι εν εξελίξει όπου ήδη ευρίσκεται εις το Άγιον Όρος, θα ήθελα να θέσω δυο ερωτήματα  προς την Κρατική Τηλεόραση χωρίς βέβαια να αναμένεται απάντηση….. από μια Κρατική Τηλεόραση  που όλοι την πληρώνουμε, για να έχουμε υποτίθεται έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση.  

Λοιπόν:

1.Γιατί υποβαθμίστηκε τόσο πολύ η επίσκεψη του Πατριάρχη από την Δημόσια Τηλεόραση, τι εντολές έλαβε και από πού;

Δεν υπήρχε κάποιο ΒΑΝ της Μονάδας Εξωτερικών Μεταδόσεων; Υψηλό το κόστος; Σύμφωνοι αλλά δεν έρχεται κάθε μέρα ο Πατριάρχης Μόσχας στην Ελλάδα, για να μεταδίδεται τελευταία σχεδόν είδηση και αυτή σχεδόν ψαλιδισμένη.

2.Ήταν πιο σημαντικό το πανηγυράκι της EUROVISION για να σπαταληθούν δισεκατομμύρια για την παρεούλα του κάθε κ. ΑΓΑΘΩΝΑ;

Για αυτά τα κονδύλια δεν υφίσταται οικονομική κρίση; Δεν πεινάει ο Ελληνικός Λαός;

Προφανώς όμως στην Κρατική Τηλεόραση αλλού δείχνουν προτεραιότητες……. και  Ευρώπουλα!!!!

Θα σταθώ όμως σε ένα πολύ εύστοχο άρθρο του Αγιορείτικου Βήματος με τίτλο: ΓΙΑΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΜΟΣΧΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (4/6/2013), με υπογράφοντα τον Δημοσιογράφο κ. Μάνο Χατζηγιάννη, που θέτει 3 ερωτήματα, αλλά εγώ θα σταθώ στο πρώτο όπου γράφει:

α) Να μη φανεί ότι ανοίγουμε... παρτίδες με τη Ρωσία. Κάποιοι  κατά πως φαίνεται στο κυβερνητικό στρατόπεδο δεν ήθελαν να στείλουμε “λάθος” μηνύματα προς Βρυξέλλες και Ουάσινγκτον σχετικά με την...αναβάθμιση των ελληνορωσικών σχέσεων;  

Και εγώ ως κατ' ανάγκην συνδρομητής σας, σας ερωτώ:

Αυτές τις εντολές εκτελείτε εκεί στο Ραδιομέγαρο; Αλλάξτε ρότα γιατί αν συνεχίσετε έτσι  δεν θα σας σώζουν ούτε τα μηχανάκια της AGB όχι βέβαια ότι σας έχουν σε υπόληψη, διότι ήδη έχετε πάρει τον κατήφορο και καλόν είναι ο Πολιτικός σας Προϊστάμενος κ. Κεδίκογλου, με καθαρή ματιά να ξαναδεί την αναδιοργάνωση της Κρατικής Τηλεόρασης!

Π. ΒΟΙΩΤΟΣ
Voiotosp.blogspot.gr

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ:
Διοίκηση της ΕΡΤ
Γραφείο Τύπου και Ενημερώσεως Ι.Α.Α.
 και Άπαντα τα Μ.Μ.Ε. μέσω e-mail

Δεν υπάρχουν σχόλια: