22 Φεβρουαρίου, 2013

ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ: ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΛΙΒΑΝΟ!!

Οι τρομοκράτες του «Απελευθερωτικού Στρατού της Συρίας» έπειτα από το χάος που έχουν προξενήσει στο εσωτερικό της χώρας πραγματοποιώντας αμέτρητα εγκλήματα πολέμου κατά άμαχου και Χριστιανικού πληθυσμού απειλούν πλέον.... με εισβολή σε λιβανικά εδάφη..

Σύμφωνα με δημοσίευμα του antiwar.com που σας παρουσιάζει το pentapostagma.gr οι διασυνοριακές διαμάχες μεταξύ του «Απελευθερωτικού Στρατού» και της Ηezbollah οδήγησαν στην πραγματοποίηση άμεσων απειλών εισβολής στο Λίβανο από τους τρομοκράτες.

Οι διαμάχες στα σύνορα Συρίας-Λιβάνου εντείνονται συνεχώς τις τελευταίες ημέρες, με τους μαχητές της Hezbollah και του «Απελευθερωτικού Στρατού» να συγκρούονται «μέχρι θανάτου» για την διεκδίκηση διαφιλονικούμενων συνοριακών χωριών.

Τα περισσότερα από αυτά τα χωριά βρίσκονται κυρίως στην Συριακή πλευρά, αλλά κατοικούνται ως επί το πλείστον από Σιίτες του Λιβάνου που ζήτησαν την βοήθεια της Hezbollah για να απομακρυνθούν και να αντιμετωπιστούν οι Σουνίτες ισλαμιστές τρομοκράτες.

Σύμφωνα όμως με αρκετά δημοσιεύματα οι Σιίτες του Λιβάνου έχουν ήδη πάρει την «κατάσταση στα χέρια τους». Τάθηκαν στο πλευρό του Άσαντ, απαντώντας στις συνεχόμενες σφαγές τους και στις σφαγές Χριστιανών από σουνίτες ισλαμιστές τρομοκράτες, έχοντας ήδη απαγάγει ως αντίποινα αρκετούς τούρκους. Οι νέες απειλές των τρομοκράτων ίσως έχουν να κάνουν με μία απόπειρα αντιμετώπισης οποιασδήποτε αντίστασης στην επιβολή της σαρίας, και στην απομάκρυνση του "εμποδίου" στα σχέδιά τους που ονομάζεται Hezbollah.

Η προπαγάνδα των κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης θα πρέπει να σταματήσει επιτέλους.. Οι οικονομικές και αποσταθεροποιητικές βλέψεις των Αμερικανών οδήγησαν στην τρομοκρατία κατά της Συρίας, με τους ισλαμιστές τρομοκράτες να κηρύττουν θρησκευτικό πόλεμο κατά των Χριστιανών και έτερων θρησκευτικών μειονοτήτων.




Δεν υπάρχουν σχόλια: