27 Φεβρουαρίου, 2013

30 ΣΑΚΟΙ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΑ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής και του ΣΚΑΙ «Όλοι μαζί μπορούμε και στην Υγεία» στον Ιερό Ναό Απ. Παύλου του Σταθμού Λαρίσης. Εκατοντάδες συμπολίτες μας, προσέρχονταν τις προηγούμενες μέρες στο Ναό για να προσφέρουν φάρμακα για το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής. Αποκορύφωμα, η σημερινή τους συμμετοχή  που συγκεντρωτικά απέδωσε 30 μεγάλους σάκους με φαρμακευτικό και υγειονομικό υλικό.

“Η Συμβολή του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και του ΣΚΑΙ είναι πολύ σημαντική στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των ανασφάλιστων ασθενών. Το μήνυμα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς που ξεκινήσαμε με τους εθελοντές μας επεκτείνεται σε όλη την Ελλάδα και είμαστε περήφανοι για αυτό.” δήλωσε ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κος Γιώργος Πατούλης

“Επιτακτική ανάγκη προβάλλει να στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας που υποφέρουν και αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα στην υγεία τους. Είναι συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου και αυτο μας δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε τον αγώνα μας με γνώμονα την ανακούφιση των φτωχών και άρρωστων συνανθρώπων μας.” τόνισε ο Γεν Διευθυντής της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ κος Κωνσταντίνος Δήμτσας.

Στη συλλογή φαρμάκων παρευρέθησαν ο Προϊστάμενος του Ναού Πάτερ Θεοφιλος, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κος Γ. Πατούλης, η εκπρόσωπος του Σοροπτιμιστικού Ομίλου κα Πυργάκη και οι εθελοντές του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής κκ Ευγενία Δασκαλοπούλου, Μαρία Αρναούτη Γιάννης Ντουράκης, Γεράσιμος Δελαπόρτας και Χρήστος Δασκαλόπουλος.

Οι σάκοι μετεφέρθησαν με όχημα της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ στον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών για να ακολουθήσει στο Κοινωνικό Φαρμακείο η διαλογή και κατηγοριοποίησή τους.

Το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής και το Κοινωνικό του Φαρμακείο λειτουργούν Δευτέρα-Παρασκευή 9πμ με 2μμ, στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών. Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 210 38 47 374.

Δεν υπάρχουν σχόλια: