09 Δεκεμβρίου, 2012

ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΦΑΕΑΑ


Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο είχε το Δ.Σ του ΣΦΑΕΑΑ. Τα μέλη του συλλόγου έτυχαν θερμής υποδοχής και φιλοξενίας τόσο από τον ίδιο τον Αρχιεπίσκοπο όσο και από τους συνεργάτες του. Το ΔΣ, είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τον Αρχιεπίσκοπος για τις δραστηριότητες και τις πρωτοβουλίες του. Ο Αρχιεπίσκοπος εκδήλωσε το ενδιαφέρον του για την ακαδημία και επισήμανε ότι στηρίζει τους φοιτητές της. Υπογράμμισε δε, μεταξύ άλλων, την σημασία του πνευματικού έργου και της προσφοράς των Ανωτάτων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών στον χώρο της Ορθοδοξίας και τόνισε την αναγκαιότητα υπάρξεως τους.

Τα μέλη του ΔΣ προσκάλεσαν τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο στην Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της σχολής την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου και ώρα 18,30. Σε ανάμνηση της επισκέψεως τους οι φοιτητές δώρισαν στον Αρχιεπίσκοπο μια κέρινη εικόνα της Γεννήσεως ευχόμενοι υγεία και ευόδωση στο έργο του. Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος δέχθηκε χαμογελώντας το ταπεινό αλλά γεμάτο αγάπη δώρο των φοιτητών και τους αντευχήθηκε να γίνουν σωστοί ιερείς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα μέλη του ΔΣ, ευχαρίστησαν ιδιαιτέρως τον Διευθυντή του ιδιαιτέρου γραφείου του Αρχιεπισκόπου αλλά και καθηγητή της ΑΕΑΑ, αρχιμανδρίτη Χρυσόστομο Παπαθανασίου για την συνάντηση την οποία με ευχαρίστηση προγραμμάτισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: