13 Σεπτεμβρίου, 2012

ΟΙ ΑΡΤΟΠΟΙΟΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ.

Συνάντηση είχε χθες το μεσημέρι ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος με τον πρόεδρο της συντεχνίας των αρτοποιών Αθήνας κ. Π. Σαχινίδη, για την ενίσχυση του κοινωνικού έργου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Ο κ. Σαχινίδης αφού είχε μια σύντομη συνομιλία, τόνισε ότι συμμερίζεται την δύσκολη εποχή που περνάει η Ελλάδα και οι Έλληνες προτείνοντας στον Αρχιεπίσκοπο, την ενίσχυση του κοινωνικού έργου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Συγκεκριμένα δεσμεύτηκε ότι θα προσφέρει καθημερινά την ποσότητα του ψωμιού που χρειάζονται τόσο στα ενοριακά συσσίτια και στο κεντρικό συσσίτιο στην οδό Σοφοκλέους όσο και στα κέντρα ενοριακής αγάπης που διανέμει φαγητό καθημερινά με την στήριξη της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Ο Αρχιεπίσκοπος φανερά ευχαριστημένος από την συνάντηση, ανέθεσε άμεσα την υλοποίηση της νέας συνεργασίας στον Διευθυντή επί των Οικονομικών του Γενικού Φιλόπτωχου Ταμείου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Αρχιμ. Χρυσόστομο Συμεωνίδη.

Ο Μακαριώτατος, ευχαρίστησε και έδωσε την ευλογία του στον πρόεδρο των Αρτοποιών της Αθήνας, λέγοντας ότι η προσφορά του είναι μια μεγάλη ανάσα για τους ανθρώπους που  έχουν πραγματικά ανάγκη αλλά και για το έργο της Εκκλησίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: