13 Μαΐου, 2012

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ.


Ολοκληρώθηκε πριν λίγο η σύσκεψη των τριών πολιτικών αρχηγών που είχαν λάβει διερευνητική εντολή για τον σχηματισμό κυβέρνησης υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας και αποχώρησαν χωρίς να κάνουν δηλώσεις με μοναδικό σχόλιο απο τον Αντώνη Σαμαρά ότι η διαβούλεση συνεχίζεται.

Η συνάντηση κράτησε μιάμιση ώρα.

Πρώτος έφτασε ο Αλέξης Τσίπρας και πέρασε στην αίθουσα χωρίς να κάνει δηλώσεις. Όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο που είναι η γραβάτα του απάντησε «θα μου δανείσετε εσείς μία».

Στη συνέχεια ακολούθησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος έφτασε μόνος τους στο προεδρικό Μέγαρο και είπε απλώς μία καλημέρα απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους.

Τελευταίος έφτασε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς ο οποίος σε δήλωση του τόνισε ότι «ο λαός μας έδωσε εντολή για συνεργασία»

Στην συνέχεια θα ακολουθήσει ο επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος ο οποίος με δήλωσή του τόνισε ότι «βασική προϋπόθεση επιτυχίας θεωρούμε ότι είναι η κατά μόνας προηγουμένως τοποθέτηση ενώπιον του προέδρου εκάστου πολιτικού αρχηγού χωρίς εξαρτήσεις αλλά και με τήρηση των πρακτικών.

Να προηγηθεί δηλαδή η κατά μονας συζήτηση του προέδρου της Δημοκρατίας ώστε να καταγραφούν σαφώς οι θέσεις όλων των πολιτικών αρχηγών και να κοινοποιηθούν στους υπολοίπους».

Αμέσως μετά στο προεδρικό Μέγαρο θα βρεθεί ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης ο οποίος αναμένεται να καταθέσει πρόταση για «Οικουμενική, με πρόσωπα που δεν έχουν σχέση με την ένοχη πολιτική, που οδήγησαν στη σημερινή κατάσταση» και στην συνέχεια ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος.


Δεν υπάρχουν σχόλια: