25 Οκτωβρίου, 2011

ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ!

 
Μέσω του γραμματέα του, Μοχάμεντ Μπάσεμ, ο Πρίγκιπας Σουλτάν Αλ Σαούντ έστειλε μήνυμα στους οπαδούς του Παναθηναϊκού, πως μόλις πέσουν οι υπογραφές στο μνημόνιο συμφωνίας με την πλευρά του Βαρδινογιάννη, τότε θα έρθει στην Ελλάδα. Ο Σαουδάραβας που παρακολούθησε από το Αλ Τζαζίρα την μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα των "πράσινων" με τον Εργοτέλη, μένοντας ενθουσιασμένος, μέσω του στενού του συνεργάτη Μοχάμεντ Μπάσεμ θέλησε να στείλει ένα μήνυμα και να ευχαριστήσει τον κόσμο του "τριφυλλιού".

Αναλυτικά το μήνυμα του Πρίγκιπα Σουλτάν, 
μέσω του γραμματέα του Μοχάμεντ Μπάσεμ:

"Θα ήθελα να συγχαρώ όλη την ομάδα για τη νίκη και αυτό φυσικά είναι το μήνυμα που μεταφέρω από τον Πρίγκιπα σε όλη την ομάδα και τους οπαδούς. Ιδιαίτερα στους παίκτες που αγωνίστηκαν με εντυπωσιακό τρόπο στο χθεσινό παιχνίδι, όπως ο Λέτο,ο Κουίνσι, ο Σιμάο, αλλά φυσικά και σε όλη την ομάδα. Αναφορικά με τον κόσμο, η αυτού υψηλότης θέλει να τους πει, ότι όταν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες με τα επίσημα έγγραφα και τα συμβόλαια με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας και θα προσπαθήσει η πλευρά μας να γίνει το συντομότερο δυνατόν, τότε θα έρθει στην Ελλάδα πολύ σύντομα.

Αυτή τη στιγμή αναλύουμε κάποια σημεία των συμβολαίων και όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία, θα μπορέσει να έρθει στην Ελλάδα, να υπογράψει τα συμβόλαια και να ασχοληθεί άμεσα με τον Παναθηναϊκό. Είχαμε άσχημα νέα για όλους(στη Σαουδική Αραβία) και για τον Πρίγκιπα, όμως δεν ξέχασε να στείλει συγχαρητήριο μήνυμα στον Παναθηναϊκό, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο, ότι ακόμα και στη χειρότερη στιγμή που βιώνει, δεν ξεχνά την ομάδα, τους έχει στο μυαλό του και εύχεται πάντα για το καλύτερο". 

-Ο κ. Τσάκας μας ανέφερε ότι απομένουν λεπτομέρειες για να υπάρξει συμφωνία για το Memorandum Of Understanding. Εκτιμάτε ότι σύντομα θα επιτευχθεί συμφωνία;

"Ελπίζω ότι η επεξεργασία των σημείων θα κρατήσει λιγότερο από μια εβδομάδα. Φυσικά αυτή τη στιγμή, έχουμε ένα πολύ ξεκάθαρο πλάνο για την ομάδα. Πραγματικά απολογούμαστε, γιατί δεν μπορούμε να ανακοινώσουμε τα σχέδια μας, αν πρώτα δεν υπογραφεί το τελικό συμβόλαιο.
Και δεν μπορεί να γίνει, πριν τη μεταβίβαση των μετοχών στον Πρίγκιπα. Όμως αυτό που μπορώ να πω, είναι ότι όταν ολοκληρωθούν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες μεταξύ της πλευράς μας και της πλευράς του κ. Βαρδινογιάννη, θα είμαστε στην Ελλάδα. Είτε θα είναι εντός δύο ημερών, είτε εντός μιας εβδομάδας. Όταν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες, θα έρθουμε εκεί". 

-Σε ποια σημεία υπάρχει διαφωνία; 

"Όλα βαίνουν καλώς, υπάρχουν απλά κάποιες διαπραγματεύσεις μεταξύ των δικηγόρων για να καθοριστούν τα επίσημα σημεία της συμφωνίας και να διασφαλιστούν τόσο τα δικαιώματα του συλλόγου, όσο και της αυτού υψηλότητας". 

-Τι θα θέλατε να πείτε στον κόσμο του Παναθηναϊκού;

"Δεν μπορούμε να σταματήσουμε να ευχαριστούμε τους οπαδούς και αυτό που μπορούμε να τους υποσχεθούμε είναι ότι ναι, θα είμαστε εκεί πολύ σύντομα, όταν όλα ξεκαθαρίσουν με το Memorandum Of Understanding και με τα επίσημα έγγραφα με την πλευρά Βαρδινογιάννη, Τότε ναι, υποσχόμαστε ότι θα έρθουμε στην Ελλάδα και υποσχόμαστε ότι θα υπάρξουν όλο και πιο πολλοί οπαδοί, από πολλά σημεία του κόσμου για τον καλύτερο σύλλογο".
 

Συνάντηση των δικηγόρων 

Όσον αφορά τις επόμενες κινήσεις, εχθές Δευτέρα (24/10) υπήρξε συνάντηση ανάμεσα στον δικηγόρο του Πρίγκιπα Παναγιώτη Πετρόπουλο και τον νομικό εκπρόσωπο του Τζίγκερ, Λεωνίδα Γεωργόπουλο, προκειμένου να συντάξουν στην τελική του μορφή το Memorandum of Understanding, μετά τις απαραίτητες τροποποιήσεις που θα γίνουν, ύστερα απ' όσα συμφώνησαν οι δύο πλευρές την Παρασκευή (21/10). 

Εφόσον αυτό ολοκληρωθεί μέσα στο επόμενο 48ωρο και είναι έτοιμο προς υπογραφή και από τις δύο πλευρές, τότε ο Σαουδάραβας επενδυτής θα προχωρήσει σε οικονομικό έλεγχο της ΠΑΕ, ο οποίος θα γίνει από τον Αναστάσιο Μπερέτα, που έχει επιλεγεί από τους συνεργάτες του Πρίγκιπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: