20 Ιουλίου, 2011

ΠΡΟΣ ΝΕΟΠΤΩΧΟΥΣ. Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΒΙΑ ΤΩΝ «ΜΝΗΜΟΝΙΟΔΟΥΛΩΝ»

 
Γεμίσαμε πρόθυμους στο ξεπούλημα ή μου φαίνεται; Και είναι δικές τους οι «πρωτοβουλίες» ή τους βάζει ο κ. Παπανδρέου να τρομάξουν τον κόσμο για να επιτύχει τα δύο προφανή; Ή να θεωρήσουμε ότι κάτι πέτυχε με τα επαχθή μέτρα που παίρνει, έτσι και σημειωθεί η παραμικρή πρόοδος, και να συνεχίσουν να μας δανείζουν απρόσκοπτα οι τοκογλύφοι δανειστές μας ή να λουφάξει ο ελληνικός λαός, φοβισμένος από μια δυσχερή κατάσταση που οι βαλτοί επιτήδειοι την κάνουν ακόμη πιο ζοφερή, και έτσι να μην υπάρξει καμία αντίδραση στην ισοπεδωτική, για την κοινωνία, πολιτική του κ. Παπανδρέου!

ΠΡΩΤΟΣ πρόθυμος μπαμπούλας εμφανίστηκε ο άνευ βιομηχανίας πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών, που ελλείψει επιχειρηματικής απασχόλησης παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα πολιτικής!

ΖΗΤΑΕΙ λοιπόν δημοψήφισμα για να αποφανθεί ο κόσμος αν θέλουμε ευρωπαϊκή προοπτική με θυσίες «που απαιτεί η παραμονή μας στην ευρωζώνη». Ή να επιλέξουμε την εθνικά υπερήφανη εξαθλίωση!

Ο κ. ΣΕΒ συντάσσεται με τους ισχυρούς της ευρωπαϊκής βιομηχανίας, που, όπως έχω ξαναγράψει, θέλουν να δημιουργήσουν, μέσα στην Ευρώπη, τους δικούς της Ινδούς και Πακιστανούς, δηλαδή εμάς, για να επανέλθουμε στις συνθήκες του φασόν της δεκαετίας του '60.

ΘΕΛΕΙ να εξυπηρετήσει τους άλλοτε συναδέλφους του (διότι ο ίδιος έχει πάψει να είναι βιομήχανος), οι περισσότεροι από τους οποίους έχουν κρατικοδίαιτες βιομηχανίες και θέλουν: να δημιουργηθούν, ελέω Μνημονίου, ακόμη πιο επώδυνες συνθήκες για τους εργαζομένους. Ε, όχι να μας κάνει και ο ΣΕΒ κομμουνιστές!

Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ πρόθυμος «λαγός» της κυβέρνησης είναι η άλλοτε κομμουνίστρια και νυν παχυλώς βολεμένη στο Ευρωκοινοβούλιο κυρία Δαμανάκη, η οποία μας επισείει την απειλή της δραχμής αν δεν συνταχθούμε με τα αποτυχημένα μέτρα των τροϊκανών.

ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ δε με την εν λόγω κυρία είναι ότι επιχειρεί, με ανοίκειο ψυχολογικό εκβιασμό, να εξωθήσει σε υποταγή τη μεγάλη πλειοψηφία των νοικοκυραίων πολιτών, που ενδιαφέρονται για τις οικονομίες μιας ζωής, διότι στους άλλους, τους φοροφυγάδες, που έχουν βγάλει τα λεφτά τους στο εξωτερικό, καρφί δεν καίγεται αν θα γυρίσουμε στη δραχμή ή θα μείνουμε στο ευρώ.

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Παπανδρέου δεν μας παρέδωσε μόνο στις βουλές των τοκογλύφων του διεθνούς τραπεζικού συστήματος, αλλά πλέον βλέποντας την προσπάθεια του λαού να απεγκλωβιστεί από τα δεσμά αυτά χρησιμοποιεί πρόθυμους βολεμένους - τα συμφέροντα των οποίων, βεβαίως, δεν συμπίπτουν με αυτά του φουκαριάρη ελληνικού λαού - για να δημιουργήσει συνθήκες τρόμου.



Δεν υπάρχουν σχόλια: