08 Ιουλίου, 2011

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ «ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ» ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ.

 
«Θα συμβάλλετε με το κύρος σας
στην προστασία του περιβάλλοντος στην πόλη μας»

Την προηγουμένη Κυριακή ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης Αμαρουσίου "Κόντρα στον Καιρό", κ. Λευτέρης Μαγιάκης, συναντήθηκε με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο και του παρέδωσε ανοικτή επιστολή των δύο Δημοτικών Συμβουλών της Παράταξης (του ίδιου και του κ. Κούκουζα), για την οποία ο Οικουμενικός Πατριάρχης δεσμεύτηκε να απαντήσει.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ.

Παναγιώτατε,

η δημοτική κίνηση Αμαρουσίου «ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ» συμμετέχει στην απόφαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Αμαρουσίου για την απόδοση τιμών στο πρόσωπο σας και την ανακήρυξη σας σε επίτιμο δημότη της πόλης. Ευελπιστούμε, με δεδομένη την ευαισθησία σας στα περιβαλλοντικά ζητήματα, ότι θα συμβάλλετε με το κύρος σας προς κάθε κατεύθυνση για την προστασία του περιβάλλοντος στην πόλη μας, που τόσο βάναυσα επλήγη κατά τα τελευταία έτη, από τις πολιτικές επιλογές της κεντρικής εξουσίας και των τοπικών αρχών.

Σημαντική επίσης θα ήταν και η παρέμβασή σας για να προωθηθεί η αλληλεγγύη προς όλους τους κατοίκους της πόλης, ανεξαρτήτως θρησκεύματος, φυλής και φύλου, που πλήττονται από την κρίση και λόγω της υπερχρέωσης του δήμου μας, κινδυνεύουν με κοινωνικό και οικονομικό αποκλεισμό.

 Ελπίζουμε η ανακήρυξη σας να μην παραμείνει στο επίπεδο του συμβολισμού ή της εξυπηρέτησης των πολιτικών επιδιώξεων της δημοτικής αρχής.

Παραμένουμε στη διάθεση σας για κάθε πρωτοβουλία που θα αναπτύξετε στην παραπάνω κατεύθυνση.

Λευτέρης Μαγιάκης,
Πέτρος Κούκουζας
         
Δημοτικοί σύμβουλοι
Αμαρουσίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: