13 Ιουνίου, 2011

ΚΡΥΦΟΠΑΣΟΚΟΣ Ο ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ ΡΩΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ;

 
Ο Πιστός Λαός αναρωτιέται
για το Μετάλλιο στον Πρωθυπουργό

ΓΙΑΤΙ ΑΜΒΡΟΣΙΕ;

Σεβασμιώτατε, με πολλή πίκρα διαβάσαμε ότι έδωσες Χρυσό Μετάλλιο μετά πολλών επαίνων στον πρωθυπουργό της Ελλάδας, κ. Γ. Παπανδρέου.

Μόλις μας το είπαν, αρχίσαμε να «τσιμπιόμαστε».

-Δεν είναι δυνατόν!
-Ψέματα θα είναι.
-Συκοφαντία είναι...
-Λάσπη είναι.

Δυστυχώς, ήταν ΑΛΗΘΕΙΑ. Και το ερώτημα - απορία: ΕΣΕΙΣ ή, μήπως το... «Εκτόπισμά» σας, κατά λάθος; Γιατί, δεν μπορεί από την μία να είστε ο ισχυρότερος αντίπαλος - μέχρι και υβριστής - του Γ. Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ και, από την άλλη, να του δίνετε μετάλλιο. Δεν υπάρχει λογική. Βέβαια, η πορεία σας έχει και άλλα που δεν έχουν λογική. Και σας τα έχουμε επισημάνει.

Όπως διώξατε νύχτα κληρικό από την περιφέρεια σας γιατί συνελήφθη σε ξενοδοχείο να κάνει την κότα... Τον στείλατε με τις κλωτσιές στην Αμερική, για να τον φέρετε μετά από χρόνια Μητροπολίτη...

Άλλο  κληρικό - μοναχό που τον πιάσατε με την γνωστή εικόνα τον ξαποστείλατε για να τον έχετε αργότερα, μετ' ευχών και συγχωρήσεων, Μητροπολίτη σε Πατριαρχεία. Υπήρξατε ο σκληρότερος κριτής του Μητροπολίτη Ζακύνθου Χρυσοστόμου.

ΕΔΩ είναι τα γραπτά σας. Ακραία. Και λίαν σχολαστικά. Πριν καιρό τον καλέσατε να γίνει συλλείτουργό σας. Και άρχισε δυνατή φιλία μεταξύ σας. Πριν μήνες σας «έστειλε» η Εκκλησία βοηθό Επίσκοπο τον κ. Προκόπιο. Δεν τον αντέξατε για πολύ και τον στείλατε πακέτο στον Νικαίας.

Αλλά, βασικό ρόλο παίζει το Χρυσό Μετάλλιο στον Πρωθυπουργό. Και οι πιστοί ρωτάνε: Τι παιχνίδια παίζετε; Γιατί, όσο ζούσε ο μακαριστός Χριστόδουλος και αυτόν πισώπλατα  τον  είχατε «χτυπήσει» πολλές φορές, γιατί, πώς θα ξεχάσουμε τι έγινε όταν απουσίαζε στη Συρία με εκείνη την περίφημη ανακοίνωση σας...

Και άλλα πολλά.


Δεν υπάρχουν σχόλια: