16 Μαΐου, 2011

AΙΣΧΟΣ ΤΟΥ ΚΑΜΙΝΗ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

image

ΘΑ ΣΦΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ GAY ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ!

Ενώ οι Ελληναράδες αδιαφορούν στην

επίδειξη αυτή του κιναιδισμού

Μπορεί οι Αθηναίοι και στο σύνολο τους οι Έλληνες να μην αντιδρούν στην απόφαση του Γιώργου Καμίνη και του Παύλου Γερουλάνου να φέρουν μέσα στην πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου όλου στους ομοφυλόφιλους του κόσμου στην Αθήνα για πανηγύρια και παρελάσεις, αντιδρούν, όμως, οι εδώ Μουσουλμάνοι!..

Καθώς, στους Άραβες απαγορεύεται διά ροπάλου η δημόσια εκδήλωση ομοφυλοφιλικών τάσεων, ενώ οι παραβάτες τιμωρούνται με ποινή θανάτου!!! Με ανακοίνωση τους, μάλιστα, από την εδώ μουσουλμανική κοινότητα «ΑΜΑΝ» προειδοποιούν τον νυν Δήμαρχο ότι είναι ορατός ο κίνδυνος αν πραγματοποιηθεί η περιβόητη παρέλαση των ομοφυλοφίλων στην Αθήνα να θρηνήσουμε θύματα. Συγκεκριμένα:

Μπορεί ο προηγούμενος Δήμαρχος της Αθήνας Νικήτας Κακλαμάνης, να φοβήθηκε το πολιτικό κόστος και τις αντιδράσεις των πολιτών της πόλης του και να μην αποδέχθηκε την πρόταση για το Athens Gay Pride, ο νέος δήμαρχος όμως Γιώργο Καμίνης έθεσε υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων το «Athens Gay Pride 2011». Τηρώντας τις προεκλογικές δεσμεύσεις του νέου δημάρχου «περί σεβασμού στην διαφορετικότητα», η φετινή γιορτή των ομοφυλοφίλων που θα διεξαχθεί στις 4 Ιουνίου στην Πλατεία Κλαυθμώνος θα έχει την υποστήριξη του Δήμου.

Η απόφαση του δημάρχου Αθηναίων ελήφθη αμέσως μετά την εξαγγελία του υπουργού Πολιτισμού Παύλου Γερουλάνου για τη διοργάνωση του «Athens Rainbow Week», μιας εβδομάδας αφιερωμένης στους ομοφυλόφιλους της πατρίδας μας, που έχει ως στόχο την ανάπτυξη του gay τουρισμού και την εισροή «pink dollars" στην Ελλάδα. Ανοιχτό παραμένει τώρα και το θέμα της Θεσσαλονίκης, μιας και ο Γιάννης Μπουτάρης, έχει επανειλημμένως δηλώσει την υποστήριξη και διοργάνωση ενός αντίστοιχου «Gay Pride» στην πόλη του, στο πλαίσιο των προσπαθειών για προσέλκυση τουριστών.

Με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο απαντά η μουσουλμανική κοινότητα «ΑΜΑΝ», στην απόφαση του Γιώργου Καμίνη για πραγματοποίηση του περιβόητου Athens Gay Parade. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, είναι ορατός ο κίνδυνος να θρηνήσουμε θύματα εάν και εφόσον τελεστεί η παρέλαση των ομοφυλοφίλων στο κέντρο της πόλης. Σημειώνεται πως στον αραβικό κόσμο απαγορεύεται δια ροπάλου η δημόσια εκδήλωση ομοφυλοφιλικών τάσεων ενώ οι παραβάτες τιμωρούνται με θάνατο.

Με λίγα λόγια οι μουσουλμάνοι κατηγορούν το Δήμαρχο Αθηναίων... για ασέβεια προς τα πιστεύω τους ενώ απειλούν πως αν επιτρέψει την παρέλαση των γκέι, πρέπει να απαντήσουν θανατώνοντας ανθρώπους που θα παρελάσουν. Η κατάσταση κρίνεται έκρυθμη και ο Γιώργος Καμίνης βρίσκεται μπροστά από αδιέξοδο. Να ακυρώσει την παρέλαση που έχει εντάξει στις προεκλογικές του δεσμεύσεις ή να θέσει σε κίνδυνο ζωές αθώων πολιτών; Ακολουθεί απόσπασμα της ανακοίνωσης:

«Ο κύριος Καμίνης δίνει ρεσιτάλ ρατσισμού και ξενοφοβίας αφού δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι σε αυτή την πόλη δεν ζουν πλέον μόνο όμοιοι του αλλά είμαστε και εμείς, οι οικονομικοί μετανάστες και μετανάστριες του Ισλάμ. Θα έπρεπε λοιπόν να σεβαστεί τα δικά μας ήθη και έθιμα που τιμωρούν την ομοφυλοφιλία με θάνατο και η εκδήλωση της σε δημόσιο χώρο απαγορεύεται αυστηρά στις πατρίδες μας.

Η απόφαση του να μας υποχρεώσει να γίνουμε μάρτυρες αυτού του αμαρτωλού, βλάσφημου θεάματος είναι φασιστική, ισλαμοφοβική και δείχνει έλλειψη σεβασμού απέναντι στο Ισλάμ και την μουσουλμανική μειονότητα. Καλούμε τον δήμαρχο Καμίνη να σταματήσει αυτό το ρατσιστικό αίσχος. Εάν κρίνει ότι αυτό θα περιόριζε τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων, υπάρχει και η άλλη λύση: Να τους αφήσει να παρελάσουν ώστε να ασκήσουν το δικαίωμα τους και μετά να αφήσει και εμάς να τους σκοτώσουμε, σύμφωνα με τα ήθη και τα έθιμα μας.

Οποιαδήποτε άλλη πράξη του θα δείξει το έλλειμμα σεβασμού που έχει για τους μετανάστες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: