13 Απριλίου, 2011

ΔΟΞΑΣΤΕΤΟΝ ΚΑΙ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕΤΟΝ (ΞΥΠΝΑ ΛΑΕΕΕΕΕ!!!!!)

image

Ψήφος του Μιχ. Τρεμόπουλου υπέρ των Σκοπίων

Υπέρ της άμεσης διαπραγμάτευσης για ένταξη των Σκοπίων στην ΕΕ, που συνεπάγεται ότι η Ελλάδα αποδέχεται την ονομασία «Μακεδονία», ψήφισε ο Μιχάλης Τρεμόπουλος.

Σύμφωνα με το σκοπιανό «daily.mk/Kanal-5», ο Μιχ. Τρεμόπουλος είναι ο μόνος Έλληνας ευρωβουλευτής, που ψήφισε στο Ευρωκοινοβούλιο υπέρ της άμεσης διαπραγμάτευσης για ένταξη των Σκοπίων στην Ε.Ε. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει η Ελλάδα να αποδεχθεί την ονομασία «Μακεδονία» καθώς και ότι η γλώσσα και η εθνικότητα των Σκοπιανών είναι η «μακεδονική».

Ο Μιχ. Τρεμόπουλος, έδωσε συνέντευξη στον Goran Momirovski, στα γραφεία του αδελφού κόμματος DOM στα Σκόπια, τάχθηκε υπέρ της αυτοδιάθεσης των λαών, της ονομασίας αυτών όπως επιθυμούν και στις σχέσεις καλής γειτονίας, στοιχεία τα οποία αποτελούν τις βασικές αρχές πάνω στις οποίες κινείται το ελληνικό Κόμμα των Πρασίνων. Υποστήριξε δε ότι σήμερα η ατμόσφαιρα στην Ελλάδα είναι πολύ καλύτερη από πριν.

Το Kanal-5 σημειώνει ότι ο Μιχ. Τρεμόπουλος έχει πολλές πιθανότητες να είναι ο πρώτος πολιτικός του «Πράσινου Κόμματος», που θα μπει στην ελληνική Βουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: