26 Οκτωβρίου, 2010

ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΜΚΑ ΛΟΓΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ

image

ΣΕΡΑΦΕΙΜ: ΟΣΟΙ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΤΣΙΠ

ΜΕΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

■ Αυτομάτως θέτουν εαυτόν εκτός Εκκλησίας, παύουν να είναι μέλη της και δεν μετέχουν των μυστηρίων της

■ Μετά την παραλαβή του τσιπ - 666 δεν υπάρχει αλλαγή γνώμης και μετάνοιας

■ Οσοι Αρχιερείς δεν αντιδράσουν θα αποκόπτονται με την διακοπή του μνημοσύνου

■ Ο Μέγας Βασίλειος λέει: Ο δυνάμενος λέγειν την αλήθεια και μη λέγων ταύτην κατακριθήσεται, όταν το κινδυνευόμενο πίστις σιωπή ισοδυναμεί με άρνηση

■ Ο Αγιος Ιγνάτιος ο Θεοφόρος συμπληρώνει: Καν σημεία ποιεί, καν νηστεύει, καν παρθενεύει, εάν δεν τηρεί τα διατεταγμένα, λύκος σοι φαινέσθω με δοράν προβάτου κατεργαζόμενος την φθορά του ποιμνίου

■ Η τεχνολογία είναι στην υπηρεσία του Αντι-χρίστου

■ Ο Αντίχριστος θα είναι ο τελευταίος δικτάτορας επί της γης

■ Θα είναι η πιο τρομερή περίοδος στην ιστορία της ανθρωπότητος

■ Αυτό το διάστημα των 3 1/2 ετών το αποκαλεί ο ίδιος ο Χριστός «μεγάλη θλίψη»

■ Συγχρόνως έρχονται και τα καλά νέα. Οποιος παραμείνει πιστός και επιζήσει σ' αυτή τη φοβερή περίοδο θα βρεθεί δίπλα στον ερχόμενο Χριστό

■ Οσοι Χριστιανοί δεν τα πιστεύουν η πίστη τους είναι μάταιη

■ Η τεχνολογία, το τρομερό θηρίο φαίνεται καθαρά στα μικροτσιπ στις «έξυπνες κάρτες» που προωθούν οι Κυβερνήσεις

■ Φαίνεται καθαρά στην Κάρτα του Πολίτη που προωθεί η Κυβέρνηση

Οσονούπω εγκαθίσταται η παγκόσμια Δικτατορία του Αντιχρίστου, το προοίμιο αυτής είναι η Παγκόσμια ηλεκτρονική διακυβέρνηση την οποία ζήτησε και ο Ελληνας Πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου από του βήματος των Ηνωμένων Εθνών. Υπήκοοί του θα είναι όσοι πάρουν το τσιπ που θα φέρει τον δυσώνυμο αριθμό 666. Αυτό θα γίνει με τις βιομετρικές κάρτες που στην Ελλάδα φέρει κατ' ευφημισμόν την ονομασία «Κάρτα του Πολίτη». Χωρίς αυτήν δεν θα μπορεί ο άνθρωπος, ο κάθε πολίτης να συναλλάσσεται.

Ως εκ τούτου θα είναι αδύνατο να πωλεί και να αγοράζει και πρωτίστως να μισθοδοτείται από εκεί όπου εργάζεται. Το αποτέλεσμα θα είναι οδυνηρό για όποιον την αρνηθεί. Δεν θα έχει τίποτα να φάει και θα πεθάνει από την πείνα.

Το διάστημα αυτής της φοβερής περιόδου θα είναι 3 1 χρόνια. Ο Χριστός το ονόμασε «μεγάλη θλίψη» που δεν γνώρισε ποτέ άλλοτε η ανθρωπότητα. Όπως αντιλαμβάνεστε, θα χωρίσει η ήρα από το σιτάρι, τα ερίφια από τα πρόβατα. Η σφραγίδα του Αντίχριστου σημαίνει για τον Χριστιανό αιώνιο εκτοπισμό εκ της στρατευομένης Εκκλησίας. Αποκόπτεται ο άνθρωπος από τον Θεό εις το διηνεκές και το επέκεινα παύει να είναι παιδί του με ό,τι οδυνηρό συνεπάγεται αυτό.

Δεν διαχωρίζει κανέναν ο Θεός, είτε Πατριάρχης είναι, είτε Μητροπολίτης, είτε μοναχός, είτε λαϊκός.Το σφράγισμα δεν παίρνει μετάνοια, δεν επιδέχεται συγχώρεση. Οποιος το πάρει είναι τελειωμένος. Δεν μπορεί κανένας να επικαλεστεί άγνοια. Αυτά βέβαια ισχύουν και για όσους πιστεύουν στον Χριστό και είναι μέλη της Εκκλησίας της οποίας είναι Κεφαλή. Μην το θεωρήσετε εύκολη υπόθεση, εδώ θα δοκιμαστεί η πίστη μας.

Θα δεχθούμε πιέσεις και από την ίδια την οικο-γένειά μας, από τα παιδιά μας, από τους συγγενείς μας. Ας εφαρμόσουμε το λεχθέν υπό του προφήτου: Εγώ ωσεί άλαλος εγενόμην και ωσεί κουφός και ουκ ήκουον. Μην ταράσσσεσθε, αλλά να ετοιμάζεστε. Θαρσείτε ότι θα νικήσουμε γιατί και Εκείνος εξήλθε νικών ίνα νικήσει. Να θυμάστε ένα: Είμαστε πάροικοι και παρεπίδημοι σ' αυτή τη γη, κοινώς διαβάτες. Εκείνο που πρέπει να έχουμε ως πυξίδα είναι η ατέρμων αιωνιότητα.

____________________________

Ερώτηση του blog:

Ο Σεβασμιώτατος Πειραιώς θα πρέπει να μας απαντήσει στο ερώτημα: Αυτός θα πάρει την κάρτα; ή θα οδεύσει προς το Άγιον Όρος ή όπου αλλού και 2) Ποιος Κανόνας αναφέρει ότι οι Αρχιερείς θα αποκόπτονται με την διακοπή του μνημοσύνου εάν την πάρουν; Όπως επίσης ποιος κανόνας αναφέρει ότι όποιος λαϊκός την λάβει θέτει εαυτόν εκτός Εκκλησίας; Καλόν θα είναι να αναμένουμε τις αποφάσεις της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος και να μην σπεύδουμε μεμονωμένα να κάνουμε τέτοιες δηλώσεις.

Ο κ. Σεραφείμ θα πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβει, πως δεν είναι υπεράνω των Επισκόπων και της Εκκλησίας όπως είναι ο πάπας και πως οι βαρύγδουπες δηλώσεις για την αυτοπροβολή του ζημιώνουν την Εκκλησία και ως Επίσκοπος πρέπει να γνωρίζει πως αυτά τα θέματα εν Συνόδω και όχι με δηλώσεις τύπου Μανιφέστο!

Θα επανέλθουμε επί του θέματος για την αμφιλεγόμενη Κάρτα του Πολίτη.

Voiotosp.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: