07 Αυγούστου, 2010

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΖΟΥΝ ΑΜΕΣΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ!!! 7/8/2010

ΠΟΙΟΣ ΑΡΠΑΞΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ

ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΟΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ

clip_image002

Κ, Πυλαρινός και Θ. Συνοδινός να μιλήσουν

-Μιλάνε για μεγάλο ποσό και αφήνουν φήμες

για ρασοφόρο –Αναπάντητα

τα μέχρι σήμερα δημοσιεύματα!

clip_image002[16]

Αφού επιμένουν να ξεκαθαρίσουν τα οικονομικά θέματα της Εκκλησίας - και καλά κάνουν - ας προχωρήσουν ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ στο ξεκαθάρισμα του μεγάλου θέματος που αφορά την Εποχή που ο μακαριστός αρχιεπίσκοπος ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ βρισκόταν στην Αμερική για την υγεία του με τα γνωστά πικρά αποτελέσματα.

clip_image002[8]

Και καλούνται τα πρόσωπα που έφθασαν εκεί, όπως ο Κ. Πυλαρινός, ο Πρωτοσύγκελλος (ΤΟΤΕ) κ, Θωμάς Συνοδινός, ο Μητροπολίτης Σερρών κ. Θεολόγος, ο πρώην Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος κ. Θεόκλητος και άλλοι λαϊκοί και ρασοφόροι να προσέλθουν και να διαψεύσουν τα όποια δημοσιεύματα τα οποία αναφέρουν ότι υπήρξε κατάχρηση μεγάλου χρηματικού ποσού, προσφορά των Ελλήνων Ομογενών για τα νοσήλια του μακαριστού Αρχιεπισκόπου και για τα οποία δεν έγινε λόγος και δεν φάνηκαν ΠΟΥΘΕΝΑ.

clip_image002[10]

Σχετικά έγραψε μεγάλο άρθρο με πολλά Ερωτηματικά και απορίες η εφημερίδα «ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΤΥΠΟΣ», τονίζοντας μάλιστα ότι η ΟΛΗ υπόθεση έχει «προχωρήσει», αλλά ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΙΔΑΜΕ.

ΕΠΕΙΔΗ μιλάμε για μεγάλο χρηματικό ποσό (δολάρια),

ΕΠΕΙΔΗ έχει γίνει θόρυβος γύρω από αυτά τα χρήματα,

ΕΠΕΙΔΗ τα χρήματα ήταν ιερά και είχαν προορισμό τη νοσηλεία του Αρχιεπισκόπου,

ΕΠΕΙΔΗ ήταν χρήματα των Ελλήνων Ομογενών και πολλά από το υστέρημα των αγνών πατριωτών,

ΕΠΕΙΔΗ λέγονταν πολλά και ποικίλα που λέρωναν πρόσωπα και υπολήψεις

ΚΑΘ΄ ΑΥΤΑ

O κ. Κ. Πυλαρινός, ο κ. Θωμάς Συνοδινός, ο Μητροπολίτης Σερρών κ. Θεολόγος και όποιος άλλος γνωρίζει τι ακριβώς έγινε και πού κατέληξαν τα χρήματα εκείνα, να προσέλθει στη Δικαιοσύνη ή τον Αρχιεπίσκοπο και να εξηγήσει ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ έγινε ΤΟΤΕ στην ΑΜΕΡΙΚΗ. Πιστεύουμε ότι γνωρίζουν καλά την ΑΛΗΘΕΙΑ και τα συμβάντα οι Πυλαρινός, Συνοδινός, Θεολόγος, οι οποίοι στο όνομα της Μνήμης του τότε Αρχιεπισκόπου, πρέπει να βοηθήσουν για την ΑΛΗΘΕΙΑ!

ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ

Λέγεται ότι λίγο πριν φύγει ο μακαριστός Χριστόδουλος για την Αμερική, μια κυρία που θαύμαζε το έργο του του έστειλε 20.000 ευρώ. Αυτά τα χρήματα δεν βρέθηκαν ποτέ. Που πήγαν; Ποιος τα διαχειρίστηκε;

Χωρίς ΦΟΒΟ και ΠΑΘΟΣ

Άμεσα πρέπει να ξεκαθαρίσουν την όλη ιστορία, γιατί έχει γίνει αφορμή να κυκλοφορούν φήμες και φήμες για δίκαιους και αδίκους…

Ειδικά ο λίαν ευαίσθητος σε αυτά τα θέματα Κ. Πυλαρινός, θα πρέπει να πάρει πρωτοβουλία για το ΟΛΟ ΘΕΜΑ. Εκτός και ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ, για ποικίλους λόγους, να εκτεθούν κάποια πρόσωπα τα οποία…αμάρτησαν για τα δολλάρια!

clip_image002[14]

ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ Ο αγαπητός Σωτήρης

να βοηθήσει τη δικαιοσύνη που ψάχνει, μετά από καταγγελίες ότι κάποιος συνοδός του Αρχιεπισκόπου στην Αμερική ιδιοποιήθηκε σεβαστό χρηματικό ποσό (Ντόλαρς) που είχε προορισμό για τα έξοδα της νοσηλείας του; Μάλιστα, λένε, ότι οι υποψίες πέφτουνε (σκιές) σε ρασοφόρο! Γίνονται ανακρίσεις και σύμφωνα με δημοσίευμα του «ΟΡ. ΤΥΠΟΥ» αργούν. Αυτός ΠΟΙΟΝ ΥΠΟΨΙΑΖΕΤΑΙ; Πρέπει να βοηθήσει. Γιατί εμφανίζεται ότι για ΟΛΑ είναι καλά πληροφορημένος…

Αλλά ο κ. Σωτήρης Τζούμας που αρθρογραφεί υπέρ του Αντώνη Σαμαρά σε εβδομαδιαίο έντυπο! περνάει και την πόρτα του Γ. Καρατζαφέρη. ΔΥΟ πόρτες έχει η ζωή.

Πηγή: Μηνιαία Εφημερίδα

ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Ιούλιος 2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: