07 Ιουνίου, 2010

ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΑΜΕΣΑ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ κ. ΑΝΘΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΥΦΛΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΤΟΥ (7/6/2010).

image

 

imageΟ Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος ως λαλίστατος και επί παντός επιστητού που φαίνεται να είναι, θα έπρεπε απο χθες να είχε επισκεφθεί τον Νομάρχη και τον Δήμαρχο της Θεσσαλονίκης και ως Παναγιώτατος που απαιτεί να τον προσφωνούν θα έπρεπε να είχε λύσει ήδη το θέμα της συνεχούς λειτουργίας της Σχολής Τυφλών που εκκρεμεί από το 2009 και να αποφευχθεί κλείσιμό της. 

Καλές είναι οι προσφυγές του, στο Συμβούλιο της Επικρατείας για να μην κοπούν 13 δένδρα στο Παπάφειο, ένω έχει ξεχάσει πριν ενάμιση χρόνο που είχε βάλει τις μπουλντόζες να εκχερσώσουν την έκταση στο Πανόραμα, χωρίς την άδεια των αρμοδίων Αρχών.

Καλώς εμφανίζεται ως Οικολόγος, κακώς όμως ως πολιτικός όταν ομιλεί από το Άγιο Βήμα για διάφορα θέματα που αφορούν την Πολιτεία όπως το Σκοπιανό, το Μεταναστευτικό και άλλα. Σε ότι αφορά την στάση του Μετρό στο Παπάφειο, έχει ρυθμιστεί από τον κ. Γ. Σουφλιά. Τότε που ήταν να φωνάξει ο κ. Άνθιμος;

Όποιος είδε εχθές 6/6/2010 πάντως την εκπομπή του κ. Θεοδωράκη ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ  μόνο ντροπή του επροκάλεσε και αγανάκτηση για τους κοιμώμενους φορείς, πολιτικούς και εκκλησιαστικούς της πόλεως της Θεσσαλονίκης.

Αυτά τα προβλήματα έχετε καθήκον να λύνετε κ. Άνθιμε ως Ιεράρχης και όχι να πολιτικολογείτε ως πολιτικός.

Voiotosp.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: