03 Μαρτίου, 2010

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΒΡΗ ΠΟΥ ΕΞΕΣΤΟΜΙΣΕ Ο GAY ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΟΣ ΑΓΓΛΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ELTON JOHN ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ PARADE 19/2/2010.

clip_image002

Ο κιναιδισμός (= θηλυπρέπεια, ο άνδρας που υφίσταται τα των γυναικών πάθη), είναι μεγάλη και ασυγχώρητη αμαρτία κατά την Ιουδαϊκή και Χριστιανική διδασκαλία. Ο Ιησούς Χριστός, ο Υιός και Λόγος του Θεού) είναι «ο άνθρωπος εξ΄ ουρανού» ο τέλειος και αναμάρτητος άνθρωπος. Ο Υιός και Λόγος του Θεού που φόρεσε την αμαρτωλή ανθρωπότητα (= Θεάνθρωπος) για να σώσει τον άνθρωπο.

Την αναμαρτησία Του ο Χριστός την απέδειξε, περίτρανα, όταν με στεντόρεια φωνή και ιερή οργή προκάλεσε τους συμπατριώτες του Ιουδαίους, με τη λίαν αυστηρή, κατηγορηματική και επιτημιτική Του ερώτηση: «Εσείς έχετε το διάβολο πατέρα σας και τις αμαρτωλές και φονικές επιθυμίες του πατέρα σας διαβόλου θέλετε να πράττετε…Εμένα ποιος από σας μπορεί, εξετάζοντας τη ζωή μου, να αποδείξει ότι έχω υποπέσει έστω και σε κάποια παραμικρή αμαρτία;» (Ιωάν. 8,44-46).

Στην αδυσώπητη αυτή δημόσια ερώτηση – πρόκληση του Χριστού οι συμπατριώτες του Ιουδαίοι έμειναν αναπολόγητοι, κατάπιαν τη γλώσσα τους.

Οταν, λοιπόν, οι εχθροί του Θεάνθρωπου Ιησού Χριστού Ιουδαίοι που καραδοκούσαν, ανά πάσα ώρα και στιγμή, να του βρουν κάτι, κάποια αιτία, για να τον κατηγορήσουν, δεν το αποτόλμησαν, και τον ανέβασαν στο Σταυρό με ανύπαρκτη κατηγορία. Τα πάρα πέρα λόγια λοιπόν περιττεύουν, και οι χθεσινοί, και οι αυριανοί, και οι σημερινοί κατήγοροί Του αφήνονται να κυλιόνται στο βόρβορο των αθλιοτήτων τους, και στη χλεύη του πιστού λαού του Θεού.

Αγαπητέ Αναγνώστη του blog, κατωτέρω σου παραθέτω την αποκρουστική δήλωση του GAY Άγγλου τραγουδιστή ELTON JOHN και τιμηθέντα από την Βασίλισσα της Μεγάλης Βρετανίας με τον τίτλο ευγενείας για να βγάλεις τα συμπεράσματά σου.

Είπε: "Νομίζω πως ο Ιησούς ήταν ένας ευσπλαχνικός υπερ-ευφυής gay που αντιλαμβανόταν τα προβλήματα των ανθρώπων. Ο Ιησούς ήθελε να αγαπάμε και να συγχωρούμε ο ένας τον άλλο.

Δεν καταλαβαίνω τι κάνει τους ανθρώπους τόσο άσπλαχνους! Προσπάθησε να ζήσεις  ως ομοφυλόφιλη γυναίκα στη Μέση Ανατολή - είσαι νεκρή!"

Voiotosp.blogspot.com 3/3/2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: