04 Δεκεμβρίου, 2009

Επραγματοποιήθη η συνάντηση του Αρχηγού της αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως κ. Αντωνίου Σαμαρά με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος (4/12/2009).

image

Την  Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών επισκέφθη σήμερα το πρωί ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς.

Ο Μακαριώτατος  ευχήθηκε στον Πρόεδρο της Ν.Δ.  καλή επιτυχία στο καινούργιο του ξεκίνημα, ενώ τον παρότρυνε να ανταποκριθεί με δύναμη, διαφάνεια και διαύγεια στα νέα καθήκοντά του, που του εμπιστεύτηκε ο λαός της Νέας Δημοκρατίας με την ψήφο του.

Ο Αρχιεπίσκοπος ζήτησε από τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να σταθούν ο ίδιος και το κόμμα του στο πλευρό της Εκκλησίας υπογραμμίζοντας ότι: «Έχουμε πολλά θέματα και για αυτό χρειαζόμαστε όλους τους πολιτικούς στο πλευρό μας». Επεσήμανε δε, ότι προορισμός της Εκκλησίας είναι η πνευματική ανύψωση του ανθρώπου, ενώ ενημέρωσε τον κ. Αντώνη Σαμαρά και για το φιλανθρωπικό έργο της Αρχιεπισκοπής και βεβαίως για τα τέσσερα ιδρύματα που οραματίζεται να δημιουργήσει.

Τέλος ο Πρόεδρος της Ν.Δ. κ. Αντώνης Σαμαράς σημείωσε πως «Η Εκκλησία είναι ένα πνευματικό καθίδρυμα που προάγει έργα αξίας στην κοινωνία» , και διαβεβαίωσε τον Αρχιεπίσκοπο ότι ο ίδιος αλλά και η Νέα Δημοκρατία θα σταθούν αρωγοί και συμπαραστάτες του στο φιλανθρωπικό έργο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: