28 Μαρτίου, 2016

TO ΕΡΓΟ ΤΗΣ Μ.Κ.Ο. ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΑΘΗΝΩΝ 2010 - 2015

Η Αποστολή ιδρύθηκε  και εγκαινιάσθηκε από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμον τον Β΄ τον Νοέμβριο του 2010.Μέχρι σήμερα έχει βρεθεί δίπλα σε κάθε άνθρωπο που ζήτησε βοήθεια. 4.000.000 και πλέον συνανθρώπους μας.

“ΕΠΙΘΕΣΗ” ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΟΖ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ!

 

Σοκ από τις απαιτήσεις της Τουρκίας: “Επίθεση” στην κυπριακή ΑΟΖ και στο Καστελόριζο! Τριπλή επίθεση της Άγκυρας με στόχο την κυπριακή ΑΟΖ, διαγράφει δικαιώματα της Κύπρου και του Καστελόριζου και διεκδικεί σχεδόν όλη την υφαλοκρηπίδα της Αν. Μεσογείου, εκτοξεύοντας απειλές κατά πάντων!

ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ;

 

"Οι ορδές των μουσουλμάνων έρχονται, κρυφτείτε!..." Αυτό είναι το μήνυμα που με σύστημα διακινείται από το επίσημα μέσα προπαγάνδας στους πληθυσμούς της ΕΕ και των ΗΠΑ. Ιδιαίτερα μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στις Βρυξέλλες. Ποτέ άλλοτε τουλάχιστον από την εποχή της ανόδου του ναζισμού στην Ευρώπη - δεν υπήρξε μια τόσο οργανωμένη και πλατειά εκστρατεία μαζικής υστερίας.

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΥΗΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΔΑΣΚΑΛΟ ΑΝΑ 9 ΜΑΘΗΤΕΣ

 
Στην εκπαίδευση έπρεπε να είμαστε Σουηδία με ένα δάσκαλό ανά 9 μαθητές: Μια από τις διαχρονικές απάτες με τις οποίες γίνονται διορισμοί στη μεταπολίτευση είναι τα κενά στα σχολεία.

ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ

 

«Πόλεμος ανακοινώσεων» έχει ξεσπάσει μεταξύ της ελληνοκυπριακής Δημοκρατίας και της Τουρκίας, με αφορμή τον 3ο κύκλο αδειοδότησης, για την ανεύρεση υδρογονανθράκων στην περιοχή της Κύπρου.

ΤΟ BREXIT ΘΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

 

Να σκεφτούν διπλά, πριν αποχωρήσουν από την ΕΕ, καλεί τους Βρετανούς ο πρώην επικεφαλής της CIA, εκφράζοντας τον φόβο ότι το Brexit θα κάνει τον κόσμο ακόμη πιο επικίνδυνο και δύσκολα διαχειρίσιμο.

ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΕΣ ΣΩΘΗΚΕ Η ΠΑΛΜΥΡΑ!

 

Οι περισσότεροι από τους αρχαιολογικούς θησαυρούς της Παλμύρας που καταστράφηκαν από τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους είναι δυνατόν να αποκατασταθούν και η αρχαία πόλη "να ξαναγίνει όπως ήταν πριν", διαβεβαίωσε σήμερα ο διευθυντής της υπηρεσίας Μουσείων και Αρχαιοτήτων της Συρίας, μετά την κατάληψη της πόλης από τον στρατό.

350 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑΝΜΑΡ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ

 

Η τουρκική ακτοφυλακή εντόπισε σήμερα πέντε πλοιάρια που μετέφεραν 350 μετανάστες οι οποίοι προσπαθούσαν να φτάσουν στη Λέσβο, μετέδωσε το ειδησεογραφικό πρακτορείο Dogan.

ΣΕ 500 ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΑ ΤΟ ΑΛ ΤΖΑΖΙΡΑ

 

Ο τηλεοπτικός σταθμός Αλ Τζαζίρα του Κατάρ ανακοίνωσε σήμερα πως θα προχωρήσει σε «περίπου 500 απολύσεις», κυρίως μεταξύ του προσωπικού του που εργάζεται στο Εμιράτο, στο πλαίσιο «πρωτοβουλίας για την βελτιστοποίηση» της παραγωγικότητας.

ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΗΣΗ ΤΕΛΕΣΕ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΙΟΝΥΣΙΟ ΤΟΝ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΕΛΕΣΑΝΤΕΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

 

«Έργο του Βουλευτή είναι να υπηρετεί τους αδυνάτους, να περιφρουρεί το κοινό καλό, να προστατεύει από την αυθαιρεσία» τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος κατά την επιμνημόσυνη δέηση για τους διατελέσαντες εκπροσώπους του Ελληνικού Λαού παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου.