01 Δεκεμβρίου, 2011

ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ «ΤΑΜΑ» ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ

 
Σήμερα, στις 13:30 π.μ. επισκέφτηκε τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο, ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου, Αρχιμ. Ιερώνυμος Πυλιώτης, με την Πρόεδρο του Πολιτιστικού Σωματείου «Τάμα» από την Κύπρο κ. Βάσω Παπαβασιλείου, συνοδευόμενη από συνεργάτες της και τον κ. Ιωάννη Πεταλά, Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων της Μ.Κ.Ο. «Αποστολή».

Ο Μακαριώτατος συνομίλησε μαζί τους, ενημερώθηκε για το έργο του Πολιτιστικού Σωματείου «Τάμα» και τους ευχαρίστησε για την προσφορά ανθρωπιστικής βοήθειας σε ένδυση, τρόφιμα και παιχνίδια, η ποσότητα της οποίας ανέρχεται σε 23 παλέτες, οι οποίες παρελήφθησαν από την φιλανθρωπική εταιρείας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Στη συνέχεια ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος συνοδευόμενος από τον Πρωτοσύγκελλο της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών π. Μάξιμο Παπαγιάννη επισκέφθηκε μαζί με τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου, π. Ιερώνυμο Πυλιώτη, και την αντιπροσωπεία του Πολιτιστικού Σωματείου «Τάμα» το κεντρικό συσσίτιο στη Σοφοκλέους και Πειραιώς.

Εκεί τους υποδέχθηκε ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων κ. Λευτέρης Σκιαδάς. Τα μέλη του Σωματείου «Τάμα» με επικεφαλής την Πρόεδρο κ. Παπαβασιλείου συμμετείχαν εθελοντικά στη διανομή του συσσιτίου.

Στα πλαίσια της συνάντησης αυτής τόσο ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπή Κύπρου, όσο και η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Σωματείου «Τάμα» ενημερώθηκαν για το πολυδιάστατο έργο της Μ.Κ.Ο. «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και έλαβαν γνώση των στρατηγικών σχεδίων κοινωνικής ευαισθητοποίησης με γνώμονα τον πάσχοντα συνάνθρωπο.

Τέλος, ο π. Ιερώνυμος Πυλιώτης και η κ. Βάσω Παπαβασιλείου ευχαρίστησαν το Αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο για την υποδοχή και γνωριμία με το πρόγραμμα «Η Εκκλησία στους δρόμους» και εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για τη συνεργασία που ξεκινά με ευοίωνες προοπτικές   για ουσιαστική κοινωνική προσφορά.