29 Νοεμβρίου, 2011

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΑΝΑ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΟΥΣ

 
Εκατοντάδες είναι οι εκκλησίες σε ολόκληρη τη χώρα που καθημερινά προσφέρουν ένα πιάτο φαγητό σε απόρους. Σε μια εποχή που οι άποροι και οι άστεγοι πληθαίνουν η εκκλησία παρά τις όποιες οικονομικές  δυσκολίες στέκεται δίπλα στους αδύναμους και τους στηρίζει. 

Στην  ιστοσελίδα http://www.helping.gr θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται για να βοηθήσετε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. «Το helping.gr είναι ένας νέος δικτυακός τόπος, που ως στόχο έχει να αποτελέσει σημείο αναφοράς και ταυτόχρονα πηγή πληροφοριών για συνανθρώπους μας που έχουν κάποιο πρόβλημα και αναζητούν βοήθεια.

Η πρωτοβουλία αυτή ξεκίνησε ως σκέψη από μια παρέα ανθρώπων, οι οποίοι είναι γνώστες του χώρου του Internet (με τον οποίον ασχολούνται άλλωστε και επαγγελματικά) και έγινε πράξη με τη στήριξη και την ευγενική χορηγία της εταιρίας IPS. Το μοναδικό κίνητρο όλων όσων αφιέρωσαν χρόνο και εναπόθεσαν γνώσεις, για να γίνει πράξη η συγκεκριμένη σκέψη, είναι η διάθεση προσφοράς στους συνανθρώπους τους και η πίστη ότι αυτή η προσπάθεια θα φέρει καρπούς». 

Σχετικές πληροφορίες υπάρχουν και στην ιστοσελίδα www.ecclesia.gr στη σελίδα «Κοινωνικό έργο».