17 Ιουνίου, 2009

Επίσημη Επίσκεψη του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ στο Δευτερόθρονο Πατριαρχείο Αλεξανδρείας.

makariotatos-ieronimos

Επίσημη Ειρηνική Επίσκεψη στο δευτερόθρονο Πατριαρχείο Αλεξανδρείας θα πραγματοποιήσει ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, από 19 έως 23 Ιουνίου 2009.


Το Σάββατο 20 Ιουνίου ε.ε. θα επισκεφθεί την Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Καΐρου και στη συνέχεια θα αναχωρίσει για την Αλεξάνδρεια, έδρα του δευτερόθρονου Πατριαρχείου.


Επιστέγασμα της επισκέψεως του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου θα είναι το Πατριαρχικό και Αρχιεπισκοπικό Συλλείτουργο, το οποίο θα τελεσθεί στον Πατριαρχικό Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Αλεξανδρείας την Κυριακή το πρωί.


Την Δευτέρα 22 Ιουνίου ο Μακαριώτατος και η συνοδεία Του θα επισκεφθούν την Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας και την Ιερά Μονή Οσίου Σάββα του Ηγιασμένου.


Τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο θα συνοδεύουν στο Κάιρο και την Αλεξάνδρεια οι Σεβασμιώτατοι Συνοδικοί Ιεράρχες: Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ. Νικόδημος, και Άρτης κ. Ιγνάτιος.