26 Σεπτεμβρίου, 2024

«ΚΛΙΝΙΚΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ» Η ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ

Τι αναφέρει το νέο ιατρικό ανακοινωθέν

«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ λόγω εκτεταμένης ενδοεγκεφαλικής αιμορραγίας. Παραμένει κλινικά σταθερή. Η κατάστασή της είναι κρίσιμη» αναφέρει το νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν για την αγαπημένη τραγουδίστρια που υπογράφουν οι θεράποντες ιατροί Ηλίας Κ. Πολιτάκης, Ηλίας Ανδριανάκης, Κωνσταντίνος Σπέγγος.

Η Μαρινέλλα είχε νιώσει έντονο πονοκέφαλο προτού βγει στη σκηνή του Ηρωδείου, κάτι που είχε αναφέρει σε συνεργάτες της, όμως ξεκίνησε κανονικά για να καταρρεύσει ενώ ερμήνευε το τρίτο τραγούδι. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο, σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας, ενώ η εταιρεία παραγωγής της συναυλίας ανακοίνωσε την ακύρωση της συναυλίας.

Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας της μεγάλης ερμηνεύτριας, ευχόμενος περαστικά. “Είναι ένας άνθρωπος που δίνει μια μεγάλη μάχη αυτή τη στιγμή για τη ζωή του. Έχει πάθει ένα εγκεφαλικό και έχει μια σοβαρή μάχη.

Πιστεύουμε ότι θα πάει πάρα πολύ καλά” είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.“Ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά. Προφανώς το θέμα έχει προκαλέσει μεγάλη συγκίνηση σε όλο τον ελληνικό λαό. Δεν υπάρχει αμφιβολία” πρόσθεσε ο υπουργός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: