07 Ιανουαρίου, 2017

ΡΩΣΙΑΣ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΟΞΕΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ

 

Τέσσερις χιλιάδες πύραυλοι τύπου Grad, δύο εκατ. βλήματα για πυροβόλα μεγάλου διαμετρήματος και άλλα πυρομαχικά βουλγαρικής προέλευσης βρέθηκαν σε αποθήκες της Αλ Νούσρα στο Χαλέπι.

ΑΚΟΜΗ 6.000 ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΑΠΑΛΛΑΞΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ

 

Στην αποπομπή περισσότερων από 6.000 αστυνομικών, κρατικών λειτουργών και ακαδημαϊκών προχώρησαν χθες οι τουρκικές αρχές, σε συνέχεια των μαζικών διώξεων που έχει εξαπολύσει η Άγκυρα έπειτα από το αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου.

ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΜΑ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΦΛΟΡΙΝΤΑ

 

Ένας στρατιώτης, βετεράνος του πολέμου στο Ιράκ, έβγαλε ένα όπλο από τις αποσκευές του που είχαν περάσει από τον έλεγχο του αεροδρομίου και άνοιξε πυρ εναντίον του πλήθους που βρισκόταν συγκεντρωμένο στο σημείο παραλαβής αποσκευών στο αεροδρόμιο Φορτ Λόντερντεϊλ της Φλόριντα χθες, με αποτέλεσμα να σκοτώσει πέντε ανθρώπους.

Ο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΚΙΝΤΖΙ

 

Ο... «καθένας» Αναστασιάδης! ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ περί εξευτελισμού. Δημόσιου εξευτελισμού. Τον ακροάσθηκαν όλοι οι πολίτες, όσοι παρακολουθούν τις ειδήσεις από τις τηλεοράσεις και τα ραδιόφωνα και όσοι διαβάζουν έγκυρης δημοσιογραφίας εφημερίδες. Ένας προφανής και πρωτοφανής εξευτελισμός:

ΣΚΟΠΕΥΕ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΣΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΡΩΣΙΑ

 

Μετά τη δημοσίευση της αποχαρακτηρισμένης έκθεσης των αμερικανικών υπηρεσιών Πληροφοριών για τις ρωσικές επεμβάσεις στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, ο απερχόμενος πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα δήλωσε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ότι οι Ρώσοι "σκόπευαν να επέμβουν".

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ

 

Ελλάδα:Στην «κατάψυξη» έχει μπει η χώρα που σαρώνεται από το νέο κύμα κακοκαιρίας. Τα περισσότερα προβλήματα εντοπίζονται στη βόρειο Ελλάδα, αλλά και στα νησιά, ενώ ο χιονιάς έκανε την εμφάνισή του και στην Αττική.

ΣΥΝΑΞΙΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΕΝΔΟΞΟΥ ΠΡΟΦΗΤΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΒΑΠΤΙΣΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ

 

Από πολύ παλιά έχει καθορισθεί να εορτάζουμε κατά την επομένη ημέρα των Αγίων Θεοφανείων την Σύναξη του Προφήτου, Προδρόμου και Βαπτιστού, για το λόγο ότι αξιώθηκε να βαπτίσει τον Ιησού Χριστό.

ISIS ΚΑΙ ΗΠΑ ΤΕΛΟΣ

 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η αποστολή της Ρωσίας στη Συρία, με τον περιορισμό των ενόπλων δυνάμεων στην περιοχή και την απελευθέρωση του Χαλεπίου να αποτελεί ορόσημο για να βρεθεί  μια ειρηνευτική λύση. 

«ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΥΝΗΓΙ ΜΑΓΙΣΣΩΝ» ΤΑ ΠΕΡΙ ΡΩΣΩΝ ΧΑΚΕΡ

 

Ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ πρόκειται να ενημερωθεί την Παρασκευή από μέλη των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών για την έρευνα που ξεκίνησε πρόσφατα για την ανάμειξη Ρώσων χάκερ στην πρόσφατη προεδρική εκλογική διαδικασία.

ΣΤΡΟΦΗ 180 ΜΟΙΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!

 

Να επιβληθούν κυρώσεις στον Μπασάρ αλ Άσαντ ζητάει η Τουρκία, μετά τις κατηγορίες που εκτόξευσε ότι ο Σύρος πρόεδρος παραβίασε τους όρους της συμφωνίας για εκεχειρία στην περιοχή, που είχαν προτείνει η Ρωσία μαζί με την Τουρκία. 

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ

 

Επειδή το παραμύθι για το υπέδαφος της Ελλάδας και τον αναξιοποίητο πλούτο μας έχει κουράσει, ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα μια και καλή. Η Ελλάδα λοιπόν έχει:

ΤΡΕΜΕΙ H ΜΕΡΚΕΛ

 

Την εξωτερική πολιτική που θα ασκήσει ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, φαίνεται ότι φοβάται η Γερμανία, αφού ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της χώρας, δήλωσε ότι δεν είναι σαφές τι γραμμή θα ακολουθήσει ο Ντόναλντ Τραμπ.