04 Αυγούστου, 2017

ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΗΝ GAZPROM Ο ΠΟΥΤΙΝ

 

Κατά τη διάρκεια συναντήσεως για την κατασκευή μεγάλων έργων στην Άπω Ανατολή, ο Βλαντιμίρ Πούτιν απευθύνθηκε σε εκπροσώπους της Gazprom με μια προειδοποίηση κατά των υπερβολών στην κατασκευή κατοικιών για τους εργαζόμενους στον κλάδο.

Ο Πρόεδρος της Ρωσίας τόνισε ότι οι χώροι θα πρέπει να είναι άνετοι και σύγχρονοι και να πληρούν επίσης τις απαιτήσεις της περιοχής Amur, στην οποία κατασκευάζονται επί του παρόντος πολλές εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένου του αγωγού φυσικού αερίου "Siberia Power".

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν επισκέφθηκε το εργοτάξιο του σταθμού επεξεργασίας φυσικού αερίου και στη συνέχεια πήγε στην HPP Nizhne-Bureyskaya, όπου πραγματοποίησε συνάντηση για την υλοποίηση μεγάλων επενδυτικών σχεδίων στην Άπω Ανατολή.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο αρχηγός του κράτους έθιξε το θέμα της κατασκευής κατοικιών για εργαζόμενους που εξυπηρετούν έργα στην Άπω Ανατολή. Σύμφωνα με τον ίδιο, είναι σημαντικό να παρέχουν στους υπαλλήλους ποιοτική, μοντέρνα και άνετη στέγαση, όμως δεν θα πρέπει να κατασκευαστούν και παλάτια.

Στην περίπτωση αυτή, η κατασκευή θα έχει πραγματοποιηθεί σε βάρος των επιδοτήσεων, τόνισε ο Ρώσος ηγέτης...

Δεν υπάρχουν σχόλια: