06 Αυγούστου, 2017

ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ Ο ΥΠΟΓΕΙΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ

 

Εκνευρισμό στους οπαδούς του πολυπολιτισμού έχει προκαλέσει η εμφάνιση στα νερά της Μεσογείου ενός πλοίου το οποίο έχει ναυλωθεί από πατριώτες οι οποίοι προσπαθούν να περάσουν ένα μήνυμα για την επερχόμενη πολιτιστική (και όχι μόνο) καταστροφή του Δυτικού κόσμου.

Συγκεκριμένα, το πλοίο C-STAR γυρνάει στη Μεσόγειο έχοντας συνεχώς ένα πανό πάνω του το οποίο γράφει απευθυνόμενο στους λαθρο-πρόσφυγες εισβολείς «Δεν θα κάνετε την Ευρώπη σπίτι σας».

Οι Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις του Τζορτζ Σόρος και των λοιπόν οπαδών του πολυπολιτισμού και της διαλύσεως των εθνών έχουν εξοργιστεί και τα παπαγαλάκια τους σε Ελλάδα και εξωτερικό λασπολογούν καθημερινά την προσπάθεια αυτή.

Για παράδειγμα, η ιστοσελίδα left.gr σε άρθρο του αποκαλεί τους αναβάτες του πλοίου φασίστες, κυνηγούς προσφύγων και διακινητές. Μάλιστα δίνει συνεχή αναφορά για το που βρίσκεται το πλοίο, σαν να είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την ανθρωπότητα.

Μόλις το πλοίο έφτασε στην Κρήτη, οι οπαδοί του πολυπολιτισμού έσπευσαν να κάνουν διαδηλώσεις και πορείες για να διώξουν το πλοίο από το λιμάνι, θεωρώντας όπως πάντα ότι όλοι οι χώροι τους ανήκουν και μπορούν να κάνουν κουμάντο.

Φαίνεται ότι δικαίωμα να περνάνε μηνύματα σχετικά με τους λαθρο-πρόσφυγες μπορούν μόνο οι οπαδοί του “πρόσφυγες καλωσορίσατε” ενώ όποιος άλλος τολμήσει να διατυπώσει διαφορετική άποψη είναι από ξενοφοβικός μέχρι και φασίστας που πρέπει να εξαφανιστεί από προσώπου γης...

Δεν υπάρχουν σχόλια: