04 Αυγούστου, 2017

ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

 

Μια πολιτική αλλά και οικονομική βόμβα για την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και τα οικονομικά συμφέροντα που βρίσκονται γύρω της.

Η σημερινή κυβέρνηση όχι μόνο είναι πλήρως αποτυχημένη, αλλά ταυτόχρονα αποτυγχάνει σε οτιδήποτε άλλο προσπαθεί να δημιουργήσει, ακόμη και στο κομμάτι της διαπλοκής.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλησε να βάλει έναν δικό της άνθρωπο να αντικαταστήσει τον Γιώργο Μπόμπολα στα κατασκευαστικά έργα, βάζοντας στην θέση του έναν άλλο άνθρωπο της διαπλοκής, τον Χρήστο Καλογρίτσα, άνθρωπο του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος έχει σαρώσει αυτά τα δύο χρόνια όλα τα έργα στην Ελλάδα.

Αλλά ακόμη κι εκεί, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμος να προκαλέσει ένα τεράστιο οικονομικό κραχ, καθώς, όπως αποκαλύπτουμε αποκλειστικά, η κατασκευαστική του κυρίου Καλογρίτσα πληρώνει με... αέρα τους ανθρώπους που εργάζονται για τα έργα.

Οι παρακάτω αποδείξεις, οι οποίες έχουν θολωθεί πλήρως για ευνόητους λόγους, δόθηκαν σε έναν άνθρωπο ο οποίος πήγε να πληρωθεί από τον λογαριασμό της εταιρίας του Καλογρίτσα, ένα ποσό που είναι λιγότερο από 4.000 ευρώ.

Όταν έδωσε την επιταγή στην τράπεζα, οι υπάλληλοι τον ενημέρωσαν ότι η επιταγή ήταν...  αδύνατο να εκτελεστεί κι ότι στον λογαριασμό δεν υπήρχαν αρκετά χρήματα για να πληρωθεί. Μιλάμε για ένα ποσό λιγότερο των 4.000 ευρώ, ενώ η τράπεζα στην οποία ανήκει ο λογαριασμός είναι στην Attica Bank.

Αντιλαμβάνεστε, λοιπόν, ότι εάν αυτό ισχύει γενικότερα, και ο κύριος Καλογρίτσας δεν μπορεί να πληρώσει τις εταιρίες που εργάστηκαν για τα έργα, μιλάμε για ένα μεγάλο κραχ στον χώρο της οικοδομής κι όχι μόνο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύεται ανίκανος ακόμη και να εμπιστευτεί ικανούς ανθρώπους στο κομμάτι της διαπλοκής και ανίκανους να διαχειριστούν χρήμα που λαμβάνει από το δημόσιο ταμείο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: