07 Ιουλίου, 2017

EΧΘΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΕΕ

 

To ξεπούλημα της χώρας συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, την ώρα που ο λαός παλεύει να επιβιώσει με τα δυσβάσταχτα προβλήματά του. Όλα αυτά όταν η Ε.Ε ετοιμάζεται να βοηθήσει τους Αλβανούς να κάνουν λόγο για γενοκτονία σε βάρος τους.

Συγκεκριμένα ο αλβανικός τύπος αναφέρει ότι «μετά από αιώνες και δεκαετίες συστηματικής βίας και της ανισότητας,  γενοκτονία, μαζικές απελάσεις και την εξαφάνιση των Αλβανών που κυριαρχούσαν στο ελληνικό κράτος, δίνεται τέλος από την Ευρώπη και τον κόσμο, και έχει αρχίσει η  διερεύνηση του μακάβριου εγκλήματος  κατά Τσάμηδων και Αρβανιτών».

Πάνω από 3,5 εκατ Αρβανίτες , και περίπου 500 χιλιάδες Τσάμηδες  φέρονται   μέσω των εκπροσώπων τους, ότι θα καταθέσουν για τα ελληνικά εγκλήματα, τα οποία οι ίδιοι έχουν βιώσει κατά τη διάρκεια και στο τέλος του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου, ενώ η ειδική επιτροπή που έχει συσταθεί ειδικά, συλλέγει τα  γεγονότα αυτές τις μέρες, με συνεντεύξεις από οικογένειες Τσάμηδων  στην Αλβανία,  τώρα και στην Ελλάδα, για να αποκαλύψει εμπιστευτικές πηγές.

«Οι Αλβανοί, είναι η κύρια δύναμη στη δημιουργία του ελληνικού κράτους, δεν τους πρόδωσαν  πριν από σχεδόν δύο αιώνες( 1821) , αλλά στη συνέχεια υπέστησαν  πρωτοφανείς φρικαλεότητες ενώ η καταπίεση συνεχίζεται και σήμερα, παρά το γεγονός ότι η Ελλάδα είναι μέλος της ΕΕ εδώ και δεκαετίες, και για σχεδόν έναν αιώνα ανήκει στο ΝΑΤΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: