28 Ιουλίου, 2017

ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

 

Τούρκικα χαρακτηρίζει τα ελληνικά νησιά η αντιπολίτευση της Τουρκίας η οποία σε ένα εθνικιστικό παραλήρημα έκανε διαδήλωση προκειμένου να δείξει εμπράκτως την ενόχλησή της για την επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, σε νησιά του Αιγαίου!

Η διαδήλωση φανατισμού και ανιστορικότητας, πήρε μέρος έξω από το ελληνικό προξενείο στη Σμύρνη όπου συγκεντρώθηκαν ο Πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP), Μεχμέτ Μπασάκ όπως επίσης και μερικοί ακόμη συμπολίτες του, για να διαμαρτυρηθούν για την επίσκεψη του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, σε νησιά του Αιγαίου, την περασμένη βδομάδα.

Επισημαίνεται πως στόχος τους ήταν να παρακινήσουν τον ‘σουλτάνο’ Ερντογάν και την τουρκική Κυβέρνηση να λάβει μέτρα (στρατιωτικά;) εναντίον της Αθήνας. Μάλιστα ο Μεχμέτ Μπασάκ διάβασε και μία προκήρυξη στην οποία θρασύτατα αναφέρει πως “όποιος εποφθαλμιά τα εδάφη της πατρίδας μας, όποιος κι αν είναι αυτός, ξέρουμε πώς να τον βάλουμε στη θέση του”.

Το ερώτημα είναι πόσο απέχουν αυτές οι δηλώσεις από το να γίνουν πράξεις, πόσο απέχουν αυτές οι απειλές από το να γίνουν εχθροπραξία κατά της Πατρίδα μας;

Δεν υπάρχουν σχόλια: