24 Ιουλίου, 2017

ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ

 

Σε μια συνεργασία που στόχο έχει να πετάξει ουσιαστικά εντός Mega τον Ιβάν Σαββίδη ετοιμάζονται να προχωρήσουν ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης και ο επιχειρηματίας Γιάννης Αλαφούζος μέσω «προξενιού» του Βαρδή Βαρδινογιάννη.

Οι δύο επιχειρηματίες το «παίζουν» εχθροί εδώ και αρκετό καιρό, όμως τα οπαδικά είναι για τον απλό λαό, και όταν παίζονται οικονομικά-πολιτικά συμφέροντα οι επιχειρηματίες ξέρουν να τα βάζουν όλα στην άκρη.

Υπάρχει ένα σχέδιο για συνεργασία του ΣΚΑΪ και του STAR, στο οποίο θα γίνει μεταφορά του ΣΚΑΪ στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του STAR στη Νέα Κηφισιά, ενώ στη συνέχεια θα γίνει ανταλλαγή επιχειρήσεων.

Δηλαδή ο Αλαφούζος θα δώσει το 49% του ΣΚΑΪ στον Βαρδινογιάννη και το ίδιο θα κάνει ο Βαρδινογιάννης με το STAR. Για να συμβεί αυτό ο Βαρδινογιάννης θα προσφέρει το 17,5% που κατέχει από μετοχές στο Mega κι έτσι ο Αλαφούζος θα μπει στο μεγάλο κανάλι. 

Στην ουσία, δηλαδή, θα έχουμε μια συνεργασία στο Mega Αλαφούζου-Μαρινάκη. Όμως, το σημαντικότερο είναι να δούμε που θα καταλήξει το 12,73 του «Πήγασος» (Μπόμπολα), καθώς αυτό θα κρίνει ποιος θα ελέγχει οριστικά το Mega. 

Ο Ιβάν Σαββίδης που κατέχει το 19,6% προσπαθεί να ξανά μπει στο παιχνίδι. Όμως ο Μαρινάκης με τον Βαρδινογιάννη προσπαθούν να τον εμποδίσουν με κάθε τρόπο. Θα δείξει το άμεσο μέλλον ποιος θα επικρατήσει...

Δεν υπάρχουν σχόλια: