29 Ιουνίου, 2017

ΞΗΛΩΣΑΝ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΛΟΓΩ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΣΦΑΓΗ ΣΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ

 

Κακουργήματα, αγωγές, πλαστογραφίες......Από τα ίδια ως άνω αποδεικτικά μέσα προέκυψε ότι στο συγκεκριμένο σωματείο ,με αφορμή την διαπίστωση ταμειακού ελλείμματος, την άσκηση ποινικής δίωξης σε βαθμό κακουργήματος.

Για το αδίκημα της υπεξαίρεσης σε βάρος του Παν.Σ. που διετέλεσε λογιστής του ανωτέρου σωματείου, έχουν εκδηλωθεί μεταξύ των μελών του Σωματείου αντιδικίες .

Σχετικά με την διαχείρισή του και μέλη αυτού έχουν ακολουθήσει δικαστικές διαδικασίες ασκώντας αγωγές και μηνύσεις,μετά τις οποίες έχουν ακολουθήσει ποινικές διώξεις..

Συνακόλουθα...το Δικαστήριο κρίνει ότι η προσωρινή διοίκηση πρέπει να αποτελείται από πρόσωπα κατάλληλα, ικανά που δεν είχαν συμμετοχή στη διοίκηση του σωματείου κατά τα προηγούμενα έτη..."

Αυτά γράφει στη σελίδα 32 μια δικαστική απόφαση και αλλάζει την Διοίκηση ενός σωματείου. Κακουργήματα, ανοιχτές ποινικές διώξεις κλπ.

Αν αυτό το σωματείο ήταν οποιοδήποτε θα υπήρχε μεγάλη δημοσιότητα και με δεδομένο ότι η κακή διαχείριση δεν αφορά "κάτι ψιλά", αλλά εκατομμύρια ευρώ.

Πλέον τούτων υπάρχουν και άλλες ποινικές διώξεις με το ίδιο αντικείμενο, που αφορά συγκεκριμένο κορυφαίο πρόσωπο του ίδιου σωματείου, το οποίο βρίσκεται στην ίδια πλευρά αυτών που διώκονται και "ξηλώνονται" από αυτή την συγκεκριμένη απόφαση.

Το δικαστήριο συνεδρίασε στις 28 Νοεμβρίου 2016 με αιτήματα αλλαγή διοίκησης λόγω της κακοδιαχείρισης, αλλά εξέδωσε την απόφαση μετά 7 μήνες, αν και σε παρόμοιες περιπτώσεις 1-2 μήνες είναι αρκετοί.

Δεν είναι όμως αδικαιολόγητο το (Μονομελές) Δικαστήριο που εξέδωσε αυτή την απόφαση. Το σωματείο δεν είναι όποιο-όποιο και το παραμικρό λάθος του δικαστή θα μπορούσε να του στοιχίσει πολύ ακριβά.

Δεδομένου ότι πάνω από το κεφάλι του, εντός της Δικαιοσύνης υπάρχουν (κρυφά) μέλη του ιδίου σωματείου που θα μπορούσαν να ...θυμώσουν (!!!) αν δεν είναι στην πλευρά των "καθαρών".

Πλέον τούτου υπάρχουν (όπερ και σπουδαιότερον...) μέλη αυτού του σωματείου στην πολιτική, τη δικηγορία, τη δημοσιογραφία, το επιχειρείν, την Εκκλησία.

Και αν πολλά μαζί από αυτά θυμώσουν, τότε καλύτερα να χτυπούσε την πόρτα του δικαστή ο...τυφώνας Κατρίνα. Το μη όποιο-όποιο σωματείο είναι η Μεγάλη Τεκτονική (Μασονική) Στοά της Ελλάδας. Αυτού του σωματείου τη Διοίκηση ξήλωσε ο δικαστής για ατασθαλίες οικονομικές.

Αυτοί που γνωρίζουν τα έγκατα του Διεθνούς Μασονισμού καταλαβαίνουν ότι τα συμβαίνοντα στα έγκατα του Μασονισμού συνδέονται με το ...ανέκδοτο της θεωρίας του χάους.

Δηλαδή το πέταγμα μιας πεταλούδας στον Ειρηνικό Ωκεανό μπορεί με το θρόϊσμα στον αέρα να προκαλέσει θύελλα σε μια άλλη άκρη της γης κλπ. Η προσφυγή Τεκτόνων για αλλαγή Διοίκησης δεν είναι κεραυνός εν αιθρία στο χώρο...

Τεράστιο στέλεχος της Μασονικής Στοάς της Ελλάδας εδώ και χρόνια κατηγορείται για ένα κακούργημα υπεξαίρεσης χρημάτων και σε αυτή την υπόθεση υπάρχει και πλαστή απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας!!!Πλαστή και με τη βούλα.

Και κάποιοι δικαστικοί λειτουργοί γνωρίζοντας, ίσως, το ανέκδοτο της θεωρίας του χάους δεν έχουν προχωρήσει, ούτε βήμα (!!!) στην υπόθεση αυτή.
Ούτε στο να βρουν ποιό ΚΥΚΛΩΜΑ έχει την ικανότητα και το πρωτοφανές θράσος να πλαστογραφεί αποφάσεις του Ανωτάτου Δικαστηρίου...

Στο εσωτερικό της Στοάς οι συγκρούσεις έχουν ξεφύγει τόσο πολύ, ώστε να φτάσουν στο σημείο με δεκάδες ονόματα σε δικόγραφα να καταφεύγουν σε δικαστήρια κατά  μελών της Στοάς, ζητώντας αποζημιώσεις εκατομμυρίων ευρώ.

Αυτό τον φάκελο ανοίγουμε και το "καλημέρα" στα σκάνδαλα της Στοάς είναι η περικοπή από την δικαστική απόφαση, η οποία αποτελεί μέρος του πλούσιου υλικού που διαθέτουμε για τα... τεκταινόμενα στους Τέκτονες.
(Θα επανέλθουμε)

Τομέας Ενημέρωσης: Voiotosp.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: