06 Ιουνίου, 2017

ΑΘΑΝΑΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

 

Λάθος πρόστιμα σε 200.000 οχήματα που εμφανίζονται ως ανασφάλιστα.Πρόστιμα καλούνται να πληρώσουν ιδιοκτήτες οχημάτων, οι οποίοι από λάθος του συστήματος διασταύρωσης εμφανίζονται ανασφάλιστα. Το πρόστιμο κυμαίνεται στα 250 ευρώ.

«Η πρώτη έρευνα του Επικουρικού έδειξε ότι τα ανασφάλιστα είναι 1.204.000», ανέφερε ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου. 

Σημειώνοντας, ωστόσο, ότι μεταξύ αυτών είναι αυτοκίνητα των οποίων οι πινακίδες έχουν κατατεθεί και αυτοκίνητα ασφαλισμένα αλλά λόγω προβλημάτων που υπήρξαν στη διασταύρωση μπορεί να εμφανίζονται στο σύστημα ανασφάλιστα.

Οι περιπτώσεις λάθους υπολογίζονται σε 150.000 με 200.000, σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΕΕΑ, που μίλησε στον ΑΝΤ1. Όπως εξήγησε ο κ. Χατζηθεοδοσίου, στις περιπτώσεις που έχουν κατατεθεί πινακίδες οι ιδιοκτήτες των οχημάτων θα πρέπει να πάνε στην εφορία για να το αποδείξουν.

Στην ιστοσελίδα του Επικουρικού Κεφαλαίου www.hic.gr οι καταναλωτές μπορούν να ελέγξουν αν το όχημά τους εμφανίζεται στο σύστημα ασφαλισμένο ή όχι.

Δημοσίευση σχολίου