03 Ιουνίου, 2017

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ

 

Επίσκεψη στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών θα πραγματοποιήσει ο κ. Βαρθολομαίος στο Αρχιεπισκοπικό Μέγαρο όπου θα τον υποδεχθεί ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος.

Η επίσκεψη του κ. Βαρθολομαίου στον Αρχιεπίσκοπο κ.κ. Ιερώνυμο θα πραγματοποιηθεί στις 8 και μισή το πρωί της Τρίτης 6 Ιουνίου 2017.

Ο Αρχιεπίσκοπος Κωνσταντινουπόλεως κ. Βαρθολομαίος θα βρίσκεται στην Αθήνα την Τρίτη 6 Ιουνίου, προκειμένου να συμμετάσχει ως ομιλητής στις εκδηλώσεις που διοργανώνει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και ο Δήμος Τανάγρας για την Παγκόσμια ημέρα Περιβάλλοντος, στο Σχηματάρι, με σύνθημα "Καθαρός Ασωπός - Από την ιδέα στην πράξη". 

Οι εκδηλώσεις, που τελούν υπό την Αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας Κυρίου Προκόπη Παυλόπουλου, περιλαμβάνουν ένα σύνολο περιβαλλοντικών δράσεων ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Την Κεντρική Εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 3 το μεσημέρι της Τρίτης, θα τιμήσουν με την παρουσία τους, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο κ. Βαρθολομαίος, ο  Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος.

Επίσης  ο Πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας, πρώην πρωθυπουργοί, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης και άλλοι αρχηγοί κομμάτων, υπουργοί, βουλευτές καθώς και Εκπρόσωποι των στρατιωτικών δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας της χώρας.

Ο κ. Βαρθολομαίος θα ομιλήσει, επίσης, στην πρώτη σύνοδο του Concordia Summit στην Ευρώπηπου θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 6 και 7 Ιουνίου.

Στη σύνοδο θα μιλήσουν, επίσης, ο τέως αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, ο τέως πρόεδρος της Ε.Ε. Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο και πολλοί ακόμη ηγέτες κρατών και επιχειρήσεων.

Τομέας Ενημέρωσης: Voiotosp.blogspot.gr
Δημοσίευση σχολίου