25 Ιουνίου, 2017

ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ;

 

Πανικός έχει πιάσει τους Τούρκους λόγω ενός της μεταφράσεως του πρώτου νεοέλληνα ιστορικού, του Λαόνικου Χαλκοκονδύλη, με προφητείες του για την Τουρκία οι οποίες εκπληρώθηκαν με εκπληκτικό τρόπο μέχρι σήμερα.

Οι προφητείες του Χαλκοκονδύλη για το ζοφερό μέλλον της Τουρκίας έχει τρομοκρατήσει πολλούς Τούρκους ειδικούς, και ειδικά μια συγκεκριμένη προφητεία σχετικά με τη διάλυση της Τουρκίας και την ανάδυση του τρούλου της Αγίας Σοφίας τους έχει προκαλέσει μεγάλη ταραχή.

Το βιβλίο αυτό κυκλοφόρησε το 2007 στην Τουρκία και μέχρι σήμερα προκαλεί συζητήσεις καθώς στο βιβλίο είχε προβλεφθεί η πτώση της Αυτοκρατορίας, η ανάδυση του Κεμαλικού καθεστώτος, ενώ τώρα με το Κουρδικό φαίνεται ότι σιγά σιγά υλοποιείται και η προφητεία του περί διαλύσεως του Τουρκικού κράτους.

Ο Χαλκοκονδύλης μίλησε για μια περίοδο όπου θα ανέβουν στην εξουσία 11 πρόεδροι της Τουρκικής Πολιτείας, με το όνομα του ενδέκατου να αποτελείται από 11 γράμματα. Μετά από αυτόν, προβλέπει ότι θα έρθει η σύγκρουση της Τουρκίας με τις χριστιανικές δυνάμεις και το κράτος θα διαμελιστεί οριστικά.

Το πιο ανατριχιαστικό για τους Τούρκους είναι η πρόβλεψη ότι μετά την διάλυση θα αναδυθούν σταυροί στην Αγία Σοφία και σε όλα τα Τουρκικά τζαμιά της χώρας, ενώ πολλά θα γκρεμιστούν όπως θα αφανιστεί και το Τουρκικό κράτος.

Το μέλλον θα δείξει κατά πόσο θα επαληθευτούν όλα αυτά, πάντως οι Τούρκοι κάνουν τα πάντα για να υλοποιηθούν. Οι κινήσεις τους είναι συνεχώς αυτοκαταστροφικές.


Δεν υπάρχουν σχόλια: