01 Ιουνίου, 2017

ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΚΟΥΤΕΡΕΣ-ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ-ΑΚΙΝΤΖΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ

 
Στη Νέα Υόρκη για συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες προσκλήθηκαν ο Πρόεδρος Nίκος Αναστασιάδης και ο Μουσταφά Ακιντζί την Κυριακή 4 Ιουνίου.

Όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης μέσω twitter η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή το βράδυ στο πλαίσιο δείπνου.

Η πρόσκληση Γκουτέρες ανακοινώθηκε από την «προεδρία» των κατεχομένων ενώ με μήνυμα του στο twitter o κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης επιβεβαίωσε αμέσως μετά την πρόσκληση.

Όπως ανακοινώθηκε από την «προεδρία» των κατεχομένων, Αντόνιο Γκουτέρες, Νίκος Αναστασιάδης και Μουσταφά Ακιντζί θα παρακαθίσουν σε δείπνο.

Νωρίτερα η λεγόμενη Προεδρία των κατεχομένων ανακοίνωσε ότι ο Μουσταφά Ακιντζί είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον ΓΓ του ΟΗΕ.

Ο Μουσταφά Ακιντζί με μήνυμά του στο twitter ανακοίνωσε ότι αποδέχθηκε πρόσκληση για να συναντηθεί μαζί του και με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη στη Νέα Υόρκη.

Στο tweet της “προεδρίας”, αναφέρεται ότι ο ΓΓ τηλεφώνησε στον Μουσταφά Ακιντζί και του απηύθυνε πρόσκληση για συνάντηση στις 5 Ιουνίου στη Νέα Υόρκη «με τον Ε/κ ηγέτη και ο Τ/κ ηγέτης ενημέρωσε ότι θα παρευρεθεί».



Δεν υπάρχουν σχόλια: