10 Μαΐου, 2017

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ

 

Στο Βορρά της Συρίας: 1.Τουρκικές στρατιωτικές δυνάμεις (πεζικό, τεθωρακισμένα οχήματα, πυροβολικό, μηχανικά οχήματα, ειδικές δυνάμεις) αρχίζουν να ξεδιπλώνονται στη συριακή επαρχία Ιντλίμπ.

2.Ένας αυξανόμενος αριθμός Σαουδάραβων στρατιωτικών έφτασαν στο Ιντσιρλίκ στην Τουρκία.

Στο Νότο της Συρίας: 
1.Μια εντυπωσιακή συγκέντρωση δυνάμεων των ΗΠΑ (μια μικτή ταξιαρχία με όλα τα όπλα και στρατηγικά βομβαρδιστικά αεροπλάνα Β 1Β) και του Ηνωμένου Βασιλείου (ολόκληρες μονάδες αρμάτων μάχης Challenger και ελικόπτερα επίθεσης εδάφους Cobra και Apache). 

Όπου υποστηρίζονται από ένα ετερόκλητο αντάρτικο στρατό, Ολλανδοί, Σαουδάραβες Ιορδανοί, στρατιώτες από το Μπαχρέιν, έξι πολυεθνικές ταξιάρχες μισθοφόρων από διάφορους ορίζοντες, συνεχίζεται στο βόρειο άκρο της Ιορδανίας.

2.Δυνάμεις των ΗΠΑ και της Ιορδανίας (που ενεργούν υπό την κάλυψη μιας δύναμης ανταρτών) εισήλθαν στη συριακή βάση του Τενέφ  στα νότια της επαρχίας Ντεράγια, 

3.Χάλασαν οι σχέσεις μεταξύ της Συρίας και του τεχνητού Κράτους της  Ιορδανίας, λόγω αυτής της δύναμης εισβολής, 

4.Οι πηγές των γαλλικών μυστικών υπηρεσιών που σύνταξαν το ψευδές έγγραφο προπαγάνδας «Εθνική Αξιολόγηση» για τη χημική επίθεση στο Χαν Σεϊχούν  είναι οι μυστικές υπηρεσίες της Σαουδικής Αραβίας, της Τουρκίας και της τρομοκρατικής οργάνωσης Feth Sham . 

5.Ο στόχος της αλλαγής του συριακού καθεστώτος συνεχίζεται. Η Δαμασκός παρακολουθεί προσεκτικά την ταυτόχρονη προώθηση αυτών των δυο στρατών εισβολής στο Βορρά και το Νότο. Αυτό που έχει αλλάξει είναι η αποδεδειγμένη παρουσία ολόκληρων αμερικανοβρετανικών ταξιαρχιών και διαψεύδονται οι επίσημες πληροφορίες για μια περιορισμένη παρουσία «στρατιωτικών». 

6.Στην πραγματικότητα, πρόκειται για  ένα στρατό. Η μεγαλύτερη μάχη της συριακής σύγκρουσης θα ξεκινήσει.


Δημοσίευση σχολίου