25 Μαΐου, 2017

Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ

 
Η Ομάδα Καλαθοσφαίρισης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών επισκέφθηκε σήμερα τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. κ. Ιερώνυμο.Η Ομάδα Μπάσκετ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών επικράτησε με σκορ 68-72, στον τελικό.

Όπου διεξήχθη χθες το βράδυ στο Φ.Ε.Α. κλειστό Γήπεδο Φιλαδέλφειας, στα πλαίσια του Ερασιτεχνικού Πρωταθλήματος Καθαλαθοσφαίρισης Εργαζομένων Αττικής, έναντι της Ομάδας του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας.

Ο Μακαριώτατος δεν μπόρεσε να παρευρεθεί αυτοπροσώπως στον χθεσινό τελικό , αλλά φαίνεται πως οι ευλογίες του αποτέλεσαν τον καλύτερο οιωνό για την έκβαση του αγώνα.

Αν αναλογισθεί κανείς ότι η Ομάδα έχει μόνο τρία χρόνια ζωής, πρόκειται για άθλο. Η αλήθεια είναι ότι φέτος η Ομάδα έδειξε έναν άλλο δυναμισμό σε όλα τα επίπεδα.

Εκτός από τους αγώνες του Πρωταθλήματος της ΕΚΑ, συμμετείχε και σε αγώνες φιλανθρωπικού χαρακτήρα με πιο σημαντικό το χριστουγεννιάτικο τουρνουά με φιλικούς αντιπάλους την ομάδα των Ελλήνων Βουλευτών, των Υπαλλήλων της Βουλής και της μεικτής Ε.Κ.Α.

Με σκοπό τη συλλογή παιχνιδιών και τροφίμων για το “Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας” καθώς για προώθηση της εκστρατείας “Το Ροζ Φύλλο Αγώνα της Ζωής” για τους καρκινοπαθείς συνανθρώπους μας.

Το Κύπελλο επισφράγισε το τέλος μιας πολύ δημιουργικής χρονιάς. Η χαρά ήταν έκδηλη, το κλίμα πανηγυρικό, η συζήτηση γλαφυρή.

Ο Μακαριώτατος ζήτησε να του εξηγήσουν το "σύστημα" που επέλεξε ο προπονητής, και ύστερα ζήτησε να μάθει ποιός είναι ο προπονητής.

Ο Υπεύθυνος της Ομάδας απάντησε:"Δεν υπάρχει προπονητής Μακαριώτατε. Αποφασίζουμε όλοι μαζί, αγωνιζόμαστε όλοι μαζί, και χαιρόμαστε όλοι μαζί όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα".

Ο Μακαριώτατος χαμογέλασε και είπε με νόημα "Να παραμείνετε έτσι αγαπημένοι και θα ρθούν και άλλα Κύπελλα".




Δεν υπάρχουν σχόλια: