27 Μαΐου, 2017

ΑΠΑΛΛΑΣΣΟΥΝ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ

 

Κουκουλώνουν το σκάνδαλο που οδήγησε την Ελλάδα στα Μνημόνια – Πιέσεις των δανειστών για να αθωωθεί ο άνθρωπος που διόγκωσε το έλλειμμα για να πέσει η χώρα στα χέρια των τοκογλύφων.

Πλήθος ερωτημάτων εγείρει το βούλευμα του Συμβούλιο Εφετών της Αθήνας που αποφάσισε να μην παραπέμψει τελικά σε δίκη για κακούργημα της ψευδούς βεβαίωσης σε βάρος του Δημοσίου τον πρώην πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ.

Ο κ. Ανδρέας Γεωργίου φέρεται να διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στην τεχνητή διόγκωση του ελλείμματος το 2009 ώστε να υπαχθεί η χώρα στο ΔΝΤ και κατ’ επέκταση να νομιμοποιηθεί το πρώτο μνημόνιο και να παραδοθεί η Ελλάδα στα χέρια των τοκογλύφων δανειστών.

Η Δικαιοσύνη λοιπόν αποφάσισε πως οι άνθρωποι που φρόντισαν να «φουσκώσουν» το έλλειμμα του 2009, κατά το κατηγορητήριο, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για τα σκληρά μνημόνια και τα σκληρά μέτρα λιτότητας που εξόντωσαν χιλιάδες Έλληνες, απαλλάσσονται...

Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως όλο το προηγούμενο διάστημα, εκπρόσωποι των δανειστών ασκούσαν προκλητικές πιέσεις στην Ελληνική Δικαιοσύνη για να «βγάλει λάδι» τον πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ κ. Γεωργίου.





Δεν υπάρχουν σχόλια: