14 Μαΐου, 2017

ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΑΘΗΝΩΝ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ

 

Την Κατασκήνωση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών στον Αυλώνα Αττικής για να συναντήσει και να συζητήσει με τα παιδιά των κατηχητικών σχολείων ενοριών της Αρχιεπισκοπικής περιφέρειας, επισκέφθηκε χθες  ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος.

Η έκπληξη των παιδιών ήταν μεγάλη και οι εκδηλώσεις χαράς ενθουσιώδεις, ενώ ο Μακαριώτατος δεν έκρυψε τη συγκίνησή του. Χαρακτηριστική ήταν η στιγμή όταν κάποιος κατηχητής τον ευχαρίστησε για αυτή την τόσο ευχάριστη στιγμή παρά την υψηλή για την εποχή θερμοκρασία της ημέρας.

Ο Μακαριώτατος του απάντησε: "Όταν πρόκειται για τα παιδιά μας δεν υπολογίζω ούτε το βεβαρημένο πρόγραμμα, ούτε κούραση, ούτε ψύχος, ούτε καύσωνα". Επίσης ο Αρχιεπίσκοπος τόνισε: "Θα κάνω ότι χρειαστεί για να γνωρίσουν τα παιδιά την αγάπη της Εκκλησίας και να μην φύγουν ποτέ από την μητρική αγκαλιά της".

Τα στελέχη της Κατασκήνωσης άδραξαν την ευκαιρία και παρουσίασαν στον Μακαριώτατο τις νέες εγκαταστάσεις και τις ανανεωμένες υποδομές της Κατασκήνωσης, και τον ενημέρωσαν για την πρόοδο των εργασιών προετοιμασίας για τη θερινή περίοδο.

Τέλος ο Μακαριώτατος επαίνεσε προσωπικό και εθελοντές για τις πυρετώδεις ετοιμασίες, καθώς και για τον ζήλο που επιδεικνύουν για την πραγμάτωση ενός υψηλού στόχου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: